Δέσποινα Μοιραράκη για Μαρινέλλα: «Επανέλαβε δύο φορές την ίδια φράση και λέω στη φίλη μου “γιατί το κάνει αυτό;”»

12:53 - 23/10/2024

Στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Σοφία Ραυτοπούλου έδωσε συνέντευξη η Δέσποινα Μοιραράκη. Η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια μίλησε για την κατάρρευση […] The post Δέσποινα Μοιραράκη για Μαρινέλλα: «Επανέλαβε δύο φορές την ίδια φράση και λέω στη φίλη μου “γιατί το κάνει αυτό;”» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δέσποινα Μοιραράκη για Μαρινέλλα: «Επανέλαβε δύο φορές την ίδια φράση και λέω στη φίλη μου “γιατί το κάνει αυτό;”»

Στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Σοφία Ραυτοπούλου έδωσε συνέντευξη η Δέσποινα Μοιραράκη. Η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια μίλησε για την κατάρρευση της Μαρινέλας στο Ηρώδειο, αλλά και για την απώλεια του συζύγου της. «Την ώρα που μπήκε η Μαρινέλλα στο Ηρώδειο, τραγούδησε το πρώτο τραγούδι α καπέλα, ήταν λίγο λαχανιασμένη και στη σκηνή μετά το πρώτο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε