Δημήτρης Μοθωναίος για Έλενα Χριστοπούλου: «Έχω μάνα, δεν ψάχνω»

12:53 - 23/10/2024

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Buongiorno ήταν σήμερα ο Δημήτρης Μοθωναίος. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε πρώτη φορά για τη λήξη […] The post Δημήτρης Μοθωναίος για Έλενα Χριστοπούλου: «Έχω μάνα, δεν ψάχνω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μοθωναίος για τη λήξη της συνεργασίας του με Χριστοπούλου: Έχω μάνα, δεν ψάχνω

Γνωρίζω ότι όταν οι επαγγελματικές σχέσεις μπερδεύονται με αυτά κάτι δεν πάει καλά, πρόσθεσε

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Δημήτρης Μοθωναίος για Έλενα Χριστοπούλου: Έχω μάνα, δεν ψάχνω

Για το τέλος της συνεργασίας του με την μάνατζέρ του, Έλενα Χριστοπούλου, μίλησε ο Δημήτρης Μοθωναίος στο «Buongiorno» με τη Φαίη Σκορδά, το πρωί της Τετάρτης (23.10.24). Ο Δημήτρης Μοθωναίος, ο οποίος αποκάλυψε πως ο ρόλος του ως «Χάρυ» στη σειρά «Παραλία» της ΕΡΤ ολοκληρώνεται σε λίγα επεισόδια, απάντησε πρώτη φορά για τη λήξη της ... Περισσότερα To άρθρο Δημήτρης Μοθωναίος για Έλενα Χριστοπούλου: Έχω μάνα, δεν ψάχνω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Δημήτρης Μοθωναίος για Έλενα Χριστοπούλου: «Έχω μάνα, δεν ψάχνω»

Ο Δημήτρης Μοθωναίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Buongiorno» με τη Φαίη Σκορδά να τον ρωτάει για τη λήξη της συνεργασίας του με την Έλενα Χριστοπούλου. «Έκανα διάφορες αλλαγές φέτος σε όλους τους συνεργάτες, άλλαξα και λογιστή. Αλλάζουμε. Δεν τσακώνομαι με τους ανθρώπους. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, οι κύκλοι συνεργασίας ολοκληρώνονται και κλείνουν. Αλλάζουμε συνεργάτες, δεν είναι κάτι φοβερό» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Μοθωναίος. Η Φαίη Σκορδά στη συνέχεια σχολίασε: «μπορεί να σταματούν oι συνεργασίες, αλλά οι σχέσεις δεν σταματούν» με τον ηθοποιό να ξεσπάει σε γέλια από αμηχανία. «Οι συνεργασίες-σχέσεις, η λεγόμενη mamager» ανέφερε με τη σειρά του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. ,ε τον ηθοποιό

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δημήτρης Μοθωναίος για Έλενα Χριστοπούλου: «Άλλαξα και τον λογιστή μου – Έχω μάνα, δεν ψάχνω»

Ο Δημήτρης Μοθωναίος βρέθηκε καλεσμένος στο «Buongiorno» με τη Φαίη Σκορδά, με αφορμή τη συμμετοχή του στη σειρά της ΕΡΤ «Παραλία». Ο Δημήτρης Μοθωναίος βρέθηκε καλεσμένος στο «Buongiorno» με τη Φαίη Σκορδά, με αφορμή τη συμμετοχή του στη σειρά της ΕΡΤ «Παραλία». Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος αποκάλυψε πως ο ρόλος του ως «Χάρυ» ολοκληρώνεται σε λίγα επεισόδια, απάντησε πρώτη φορά για τη λήξη της συνεργασίας του με την μάνατζερ του, Έλενα Χριστοπούλου. «Έκανα διάφορες αλλαγές […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δημήτρης Μοθωναίος για Έλενα Χριστοπούλου: «Άλλαξα και τον λογιστή μου – Έχω μάνα, δεν ψάχνω»

Ο Δημήτρης Μοθωναίος βρέθηκε καλεσμένος στο «Buongiorno» με τη Φαίη Σκορδά, με αφορμή τη συμμετοχή του To άρθρο Δημήτρης Μοθωναίος για Έλενα Χριστοπούλου: «Άλλαξα και τον λογιστή μου – Έχω μάνα, δεν ψάχνω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε