Γιώργος Καπουτζίδης: «Έχει κι άλλους γκέι ο χώρος; Νόμιζα πως μόνο εγώ και ο Φώτης είμαστε»

12:53 - 23/10/2024

Στο podcast των Rainbow Mermaids έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο ηθοποιός μίλησε για τον πρώτο του έρωτα με αγόρι, […] The post Γιώργος Καπουτζίδης: «Έχει κι άλλους γκέι ο χώρος; Νόμιζα πως μόνο εγώ και ο Φώτης είμαστε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Καπουτζίδης: «Έχει δηλαδή κι άλλους γκέι ο χώρος; Νόμιζα ότι είμαστε μόνο εγώ και ο Φώτης Σεργουλόπουλος»

Ο ηθοποιός μίλησε για τη σεξουαλικότητά του και την ανάγκη θεσμικών αλλαγών απέναντι στον κακοποιητικό λόγο

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Καπουτζίδης: Η αντίδραση σε ερώτηση με αφορμή το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών-"Έχει κι άλλους γκέι ο χώρος; Νόμιζα πως μόνο εγώ και ο Φώτης είμαστε"

«Φοβούνται να το πουν κι έχουν δίκιο, γιατί θα έχουν θέμα στη δουλειά τους. Αν το κάνει ένας ζεν πρεμιέ, δεν ξέρω αν θα τον ξαναπάρουν σε ρόλο», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Γιώργος Καπουτζίδης: «Έχει κι άλλους γκέι ο χώρος μας; Νόμιζα πως μόνο εγώ και ο Φώτης είμαστε»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε με το δικό του χαρακτηριστικό ύφος και έδωσε απαντήσεις για όλους και για όλα. Στο podcast των Rainbow Mermaids έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για τον πρώτο του έρωτα με αγόρι, το coming out στους γονείς του και πολλά άλλα που τροφοδοτούν συζητήσεις στα social media ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Καπουτζίδης: «Έχει κι άλλους γκέι ο χώρος μας; Νόμιζα πως μόνο εγώ και ο Φώτης είμαστε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Γιώργος Καπουτζίδης: «Έχει κι άλλους γκέι ο χώρος; Νόμιζα ότι είμαστε μόνο εγώ και ο Φώτης Σεργουλόπουλος» [βίντεο]

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έδωσε συνέντευξη στο Youtube και στις Rainbow Mermaids και αναφέρθηκε στη σεξουαλικότητά του και στο πώς το ανακοίνωσε στους γονείς του. Ο Γιώργος Καπουτζίδης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο πρώτος χρόνος στο The Voice ήταν πάρα πολύ δύσκολος, γιατί δεν τους άρεσα. Ούτε στους Τούρκους, ούτε στους Ολλανδούς. Ξεκίνησαν να αλλάζουν γνώμη, όταν ξεκίνησαν […] Το άρθρο Γιώργος Καπουτζίδης: «Έχει κι άλλους γκέι ο χώρος; Νόμιζα ότι είμαστε μόνο εγώ και ο Φώτης Σεργουλόπουλος» [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Γιώργος Καπουτζίδης: «Έχει κι άλλους γκέι ο χώρος; Νόμιζα πως μόνο εγώ και ο Φώτης είμαστε»

Στο podcast των Rainbow Mermaids έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Καπουτζίδης.Στο podcast των Rainbow Mermaids έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Καπουτζίδης.Ειδικότερα, ο ηθοποιός μίλησε για τον πρώτο του έρωτα με αγόρι, το coming out στους γονείς του και άλλα πολλά. Όπως είπε αρχικά: «Ο πρώτος χρόνος στο Voice ήταν δύσκολος, γιατί δεν τους άρεσα. Δεν άρεσα ούτε στους Έλληνες, ούτε στους Τούρκους, ούτε στους Ολλανδούς. Ξεκίνησαν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιώργος Καπουτζίδης: «Έχει δηλαδή κι άλλους γκέι ο χώρος; Νόμιζα ότι είμαστε μόνο εγώ και ο Φώτης Σεργουλόπουλος»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης παραχώρησε συνέντευξη στο Youtube και στις Rainbow Mermaids. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός To άρθρο Γιώργος Καπουτζίδης: «Έχει δηλαδή κι άλλους γκέι ο χώρος; Νόμιζα ότι είμαστε μόνο εγώ και ο Φώτης Σεργουλόπουλος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Ευθύμιος Λέκκας: Έχει ξεπεραστεί ο κίνδυνος στη Σαντορίνη; – «Αυτή την πληροφορία δεν τη βγάλαμε προς τα έξω»

Ελπίδα Ιακωβίδου: Μετακομίζει μόνιμα στην Ελλάδα στο πλευρό του Τζώνη Καλημέρη;

Ρούλα Σταματοπούλου για Ελένη Μενεγάκη: «Της κατέστρεψα το μακιγιάζ λίγο πριν βγει στον αέρα, έχω κενό μνήμης από το σοκ»

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Υπερφαγικό επεισόδιο είναι να μπαίνει κάτι μέσα σου και να σου λέει: φάε ό,τι τρώγεται και μη σταματάς!»

Γιάννης Κατινάκης: «Με κοίταξαν και τους άκουσα να λένε… τον βγάζουμε έξω στην επόμενη στάση να τον σκοτώσουμε;»

Δημήτρης Μαχαίρας: «Τα χρήματα στο Καφέ της Χαράς ήταν πολύ λίγα, δεν μπορούσες να βάλεις κάποια στην άκρη»