Ηλιάδη για Γκέντσογλου: «Δεν γνωρίζω αν είναι με την Δαλάκα, θέλω πολύ να την γνωρίσω, την θαυμάζω»

12:53 - 23/10/2024

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σιδηρόπουλο.Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σιδηρόπουλο.Ειδικότερα, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην αγαπημένη της γιαγιά, Καίτη Γκρέυ, ενώ σχολίασε και το φημολογούμενο ειδύλλιο ανάμεσα στον πρώην σύντροφό της, Σάββα Γκέντζογλου και την Κατερίνα Δαλάκα. «Είμαστε χαρούμενοι γιατί η γιαγιά μου, η Καίτη Γκρέυ έχει βγει από το νοσοκομείο, […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αγγελική Ηλιάδη για Σάββα Γκέντσογλου: «Δεν γνωρίζω αν είναι με την Δαλάκα, θέλω πολύ να την γνωρίσω, την θαυμάζω»

Με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων της μαζί με τον Νίκο Κουρκούλη στο Lux Stage Athens, To άρθρο Αγγελική Ηλιάδη για Σάββα Γκέντσογλου: «Δεν γνωρίζω αν είναι με την Δαλάκα, θέλω πολύ να την γνωρίσω, την θαυμάζω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει