Απόστολος Γκλέτσος για τις εκδηλώσεις στο Ηρώδειο – «Ας ηρεμήσουμε πια με το Ηρώδειο, δεν είναι κάτι το φοβερό»
12:49 - 23/10/2024
Ο Απόστολος Γκλέτσος εξέφρασε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star την άποψή του για τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο Ηρώδειο. Αρχικά, ο γνωστός ηθοποιός σύγκρινε το Ηρώδειο με την Επίδαυρο και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Για το ζεϊμπέκικο στο Ηρώδειο δεν έχω να πω τίποτα, μωρέ, τώρα. Εντάξει, ένας χορός ήταν και έχω χορέψει δεκάδες ζεϊμπέκικα. Δεν […]
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Απόστολος Γκλέτσος: «Ας ηρεμήσουμε πια με το Ηρώδειo, δεν έχει κανένα ειδικό βάρος»
Στη θύελλα αντιδράσεων που υπάρχει για τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν πια χώρα στο Ηρώδειο, απάντησε ο Απόστολος Γκλέτσος μέσα από την κάμερα της εκπομπής Happy Day στον Alpha.Στη θύελλα αντιδράσεων που υπάρχει για τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν πια χώρα στο Ηρώδειο, απάντησε ο Απόστολος Γκλέτσος μέσα από την κάμερα της εκπομπής Happy Day στον Alpha.Ειδικότερα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής ζήτησε από όλους ηρεμία μιας και «δεν έχει κανένα ειδικό βάρος το Ηρώδειο». «Για το ζεϊμπέκικο στο Ηρώδειο δεν έχω να πω τίποτα, μωρέ, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΞεσπά ο Απόστολος Γκλέτσος: «Ας ηρεμήσουμε πια με το Ηρώδειo, δεν έχει κανένα ειδικό βάρος»
Στη θύελλα αντιδράσεων που υπάρχει για τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν πια χώρα στο Ηρώδειο, ήρθε ο Απόστολος Γκλέτσος να απαντήσει το […]
The post Ξεσπά ο Απόστολος Γκλέτσος: «Ας ηρεμήσουμε πια με το Ηρώδειo, δεν έχει κανένα ειδικό βάρος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr