Γιάννης Αϊβάζης: «Αν είχες δει τι έχει δηλώσει η Μαρία Κορινθίου, δεν θα έκανες αυτή την ερώτηση, εντάξει;»

12:10 - 23/10/2024

Αντέδρασε ο Γιάννης Αϊβάζης σε ερώτηση για την Μαρία Κορινθίου. Ο ηθοποιός απάντησε μπροστά στην κάμερα. Δηλώσεις στο Breakfast@star και τη Σοφία Μανουσακίδου έκανε ο Γιάννης Αϊβάζης. Η ρεπόρτερ τον ρώτησε και για μια δήλωση της Μαρίας Κορινθίου, που είπε ότι τη φλερτάρουν μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου, με τον γνωστό ηθοποιό να αντιδρά. «Θα ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Αϊβάζης: «Αν είχες δει τι έχει δηλώσει η Μαρία Κορινθίου, δεν θα έκανες αυτή την ερώτηση, εντάξει;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντέδρασε ο Γιάννης Αϊβάζης: «Αν είχες δει τι είπε η Μαρία, δεν θα μου έκανες αυτή την ερώτηση»

Δηλώσεις στο Breakfast@star και τη Σοφία Μανουσακίδου έκανε ο Γιάννης Αϊβάζης. Η ρεπόρτερ τον ρώτησε και για μια δήλωση της Μαρίας Κορινθίου, που είπε ότι τη φλερτάρουν μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου, με τον γνωστό ηθοποιό να αντιδρά. Σ.Μ.: Μια τελευταία ερώτηση! Γ.Α.: Πρόσεξε τι θα με ρωτήσεις! Σ.Μ.: Θα στο πω γλυκά, ακούσαμε μια […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αντέδρασε ο Γιάννης Αϊβάζης: «Αν είχες δει τι είπε η Μαρία, δεν θα μου έκανες αυτή την ερώτηση»

Δηλώσεις στο Breakfast@star και τη Σοφία Μανουσακίδου έκανε ο Γιάννης Αϊβάζης. Η ρεπόρτερ τον ρώτησε και για μια δήλωση της […] The post Αντέδρασε ο Γιάννης Αϊβάζης: «Αν είχες δει τι είπε η Μαρία, δεν θα μου έκανες αυτή την ερώτηση» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Στόχος της Εθνικής Ελλάδας η άνοδος στην League A για πρώτη φορά»

Εύκολο ντιπ με αγκινάρα και παρμεζάνα

ΟΔΔΗΧ: Έκδοση εξάμηνων έντοκων γραμματίων

Συνάντηση Ρούτε και Τραμπ στην Φλόριντα για το ΝΑΤΟ με φόντο την κλιμάκωση του πολέμου στην Ουκρανία

Στήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα

Κολυδάς: Πέφτει 10 βαθμούς η θερμοκρασία - «Πιάνουν τα μποφόρια, Κυριακή με πανωφόρια»