Φάρμακα υψηλού κόστους και από τα φαρμακεία της γειτονιάς το πρώτο εξάμηνο του 2025

09:09 - 23/10/2024

Τη δυνατότητα να προμηθεύονται φάρμακα υψηλού κόστος (ΦΥΚ) από τα φαρμακεία της γειτονιάς θα έχουν πολύ σύντομα οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ που πάσχουν από χρόνιες σοβαρές νόσους. Μέσω μιας νέας ρύθμισης που αναμένεται να θεσπιστεί και εφαρμοστεί το πρώτο εξάμηνο του 2025, η κυβέρνηση, με πρωτοβουλία του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, στοχεύει να εξαλείψει την ... Περισσότερα To άρθρο Φάρμακα υψηλού κόστους και από τα φαρμακεία της γειτονιάς το πρώτο εξάμηνο του 2025 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ακριβά φάρμακα και στα φαρμακεία της γειτονιάς από το πρώτο εξάμηνο του 2025 – Οι αντιρρήσεις και οι ρυθμίσεις Γεωργιάδη

Από το νέο έτος αναμένεται τα φάρμακα υψηλού κόστους να διατίθενται και από τα φαρμακεία της γειτονιάς. Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης προτίθεται να προωθήσει ρύθμιση βάση της οποίας κάποια σκευάσματα ακριβά που σήμερα διατίθενται μόνο από τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ, να μπορούν να τα παραλαμβάνουν οι ασθενείς και από τα ιδιωτικά φαρμακεία. Πρόκειται για […] The post Ακριβά φάρμακα και στα φαρμακεία της γειτονιάς από το πρώτο εξάμηνο του 2025 – Οι αντιρρήσεις και οι ρυθμίσεις Γεωργιάδη appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ιωάννης Μελισσανίδης: Θα ήθελα να κάνω μια ωραία αθλητική εκπομπή, κάτι έχω στο μυαλό μου

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ live για την 22η αγωνιστική στη Super League

Δημήτρης Μπάσης: Δεν έδωσα χρόνο στα παιδιά μου γιατί έλειπα πολύ για την δουλειά μου

Άρης – Πανιώνιος 80-72: Νέα νίκη για τους Θεσσαλονικείς και μεγάλη βαθμολογική ανάσα στην Greek Basketball League

Καιρός αύριο: Χιόνια στην Εύβοια και την Κρήτη και βροχές στα ανατολικά – Οι άνεμοι θα πνέουν θυελλώδεις έως 8 μποφόρ

Δέσποινα Καμπούρη για Καινούργιου – Παπακωστοπούλου: «Πολύ άβολη στιγμή»