ΗΠΑ: Ο Ομπάμα ψήφισε με επιστολική ψήφο και το έδειξε σε βίντεο – «Ευκαιρία να χαιρετήσω γείτονες»

08:27 - 23/10/2024

Αντίστροφη μέτρηση για τις αμερικανικές εκλογές οι οποίες θα διεξαχθούν στις 5 Νοεμβρίου, με τη διαδικασία να έχει ήδη ξεκινήσει σε πολλές Πολιτείες των ΗΠΑ μέσω της «πρόωρης ψηφοφορίας».   Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα ψήφισε για τις αμερικανικές εκλογές στο Σικάγο με επιστολική ψήφο, με τον ίδιο να αναρτά βίντεο στα social media, ... Περισσότερα To άρθρο ΗΠΑ: Ο Ομπάμα ψήφισε με επιστολική ψήφο και το έδειξε σε βίντεο – «Ευκαιρία να χαιρετήσω γείτονες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Ομπάμα ψήφισε με επιστολική ψήφο - «Ήταν μία καλή ευκαιρία να πω ένα γεια στους γείτονες»

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ψήφισε στο Σικάγο - «Ανεξάρτητα από τον τρόπο που θα ψηφίσετε, φροντίστε απλά να το κάνετε»

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Κώστας Μακεδόνας: «Στις “Τρεις Χάριτες” τα γυρίσματα ήταν σαν να είμαστε σε ένα πάρτι»

Λάκης Γαβαλάς: «Έχω ερωτευτεί γυναίκες, περισσότερο απ’ ότι έχω ποθήσει άντρες»

«Συναγερμός» για την κακοκαιρία: Μήνυμα του 112 στην Εύβοια – Υποχρεωτικό να έχουν αλυσίδες οι οδηγοί στην Αττική

Μύθος ή πραγματικότητα: Τα κρασιά με μεταλλικό καπάκι (Screw Caps) αντί για φελλό είναι κατώτερης ποιότητας

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Ο πατέρας μου έχει πιεστεί πάρα πολύ με το ατύχημα αλλά θα γίνει καλά»

Στιβ Μπάνον: Πόζαρε με μπλούζα «Λευτεριά στην Κωνσταντινούπολη» και προκάλεσε οργή στην Τουρκία