Γιούλικα Σκαφιδά: «Ήθελα να λύσω την παρεξήγηση, δεν είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια»

02:01 - 23/10/2024

Την Γιούλικα Σκαφιδά υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show. Η ηθοποιός μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της […] The post Γιούλικα Σκαφιδά: «Ήθελα να λύσω την παρεξήγηση, δεν είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιούλικα Σκαφιδά: Δεν είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια, δεν μεγαλώνω μόνη μου το παιδί μου

Δεν είμαι μόνη μου και ήθελα να το ξεκαθαρίσω, τόνισε η ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Γιούλικα Σκαφιδά: "Δεν είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια, δεν μεγαλώνω μόνη μου το παιδί μου"

«Άλλαξε πολύ η ζωή μου και είμαι αφοσιωμένη στο παιδί. Είναι μια πολύ γλυκιά ευθύνη είναι και πολύ κουραστικό το σπορ της μητρότητας», υποστηρίζει η Γιούλικα Σκαφιδά - Δείτε τα βίντεο με όσα είπε η ηθοποιός

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Γιούλικα Σκαφιδά: «Είναι άδικο γιατί δεν μεγαλώνω μόνη το παιδί μου, δεν είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια»

Η Γιούλικα Σκαφιδά μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την καριέρα και τα προσωπικά της. Όπως ανέφερε, η ζωή της άλλαξε όταν έγινε μητέρα. Η Γιούλικα Σκαφιδά βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show και μίλησε για την πορεία της στην υποκριτική και τον ερχομό του γιου της. «Είναι μια γλυκιά ευθύνη αλλά είναι και πολύ κουραστικό ... Περισσότερα To άρθρο Γιούλικα Σκαφιδά: «Είναι άδικο γιατί δεν μεγαλώνω μόνη το παιδί μου, δεν είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Γιούλικα Σκαφιδά: «Δεν μεγαλώνω μόνη μου το παιδί μου, δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια»

H Γιούλικα Σκαφιδά σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης.

Διαβάστε το στο in.gr

Γιούλικα Σκαφιδά: Ήθελα να διευκρινίσω ότι δεν είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια – Δεν μεγαλώνω μόνη μου το παιδί μου

Στο The 2night Show υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την Γιούλικα Σκαφιδά, η οποία συζήτησε για τις αλλαγές που έχει φέρει στη ζωή της η γέννηση του γιου της, καθώς και για τα σχόλια που την ενόχλησαν σχετικά με τη μονογονεϊκή οικογένεια. «Ήθελα να διευκρινίσω ότι δεν είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια. Δεν μεγαλώνω μόνη μου το παιδί μου. Σε μία εκπομπή που πήγα, πριν καν με ρωτήσουν για οτιδήποτε, άρχισαν να μου μιλάνε για τη γενναιότητα των μαμάδων που μεγαλώνουν μόνες τους τα παιδιά τους. Επειδή η εκπομπή ήταν ζωντανή, δεν μπόρεσα να αντιδράσω. Μετά είπα ότι αυτό δεν είναι σωστό, είναι άδικο γιατί δεν είμαι μόνη μου, οπότε ήθελα να ξεκαθαρίσω την κατάσταση» δήλωσε η Γιούλικα Σκαφιδά. «Δε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιούλικα Σκαφιδά: «Ήθελα να λύσω την παρεξήγηση, δεν είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια»

Η Γιούλικα Σκαφιδά το βράδυ της Τρίτης 22 Οκτωβρίου βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show. Η ηθοποιός μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της με τον ερχομό του γιου της και τα σχόλια περί μονογονεϊκής οικογένειας που την ενόχλησαν. «Ήθελα να λύσω την παρεξήγηση ότι δεν είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια. Δεν μεγαλώνω μόνη […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γ. Σκαφιδά: «Δεν μεγαλώνω μόνη το παιδί μου, δεν είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια»

Η Γιούλικα Σκαφιδά μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την καριέρα και τα προσωπικά της

Διαβάστε το στο thebest.gr

Γιούλικα Σκαφιδά: «Δεν είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια, δεν μεγαλώνω μόνη μου το παιδί μου»

Η Γιούλικα Σκαφιδά βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show μιλώντας για την πορεία της στην υποκριτική To άρθρο Γιούλικα Σκαφιδά: «Δεν είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια, δεν μεγαλώνω μόνη μου το παιδί μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε