Ξεσπά ο Χάρης Ρώμας: «Αποφάσισα να κάνω μήνυση στη σελίδα… είναι ο ευτελισμός της ανθρώπινης υπόστασης»
01:42 - 23/10/2024
Ο Χάρης Ρώμας ήταν καλεσμένος του Κωνσταντίνου Καμέα στην εκπομπή Status στο Astra Tv και ξεσπάθωσε για όσους λοιδορούν το […]
The post Ξεσπά ο Χάρης Ρώμας: «Αποφάσισα να κάνω μήνυση στη σελίδα… είναι ο ευτελισμός της ανθρώπινης υπόστασης» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χάρης Ρώμας: «Αποφάσισα να κάνω μήνυση γιατί είναι ο ευτελισμός της ανθρώπινης υπόστασης»
Ο Χάρης Ρώμας ξέσπασε για τα σχόλια ορισμένων σε ιστοσελίδα. Αποφάσισε να κινηθεί νομικά και να καταθέσει μήνυση, ώστε να χυθεί άπλετο φως και να τιμωρηθούν εκείνοι που ευθύνονται». Ο Χάρης Ρώμας προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους που τον έκαναν να κινηθεί νομικά με τον δικηγόρο του, για τα σχόλια ορισμένων για εκείνον σε ιστοσελίδα. ... Περισσότερα
To άρθρο Χάρης Ρώμας: «Αποφάσισα να κάνω μήνυση γιατί είναι ο ευτελισμός της ανθρώπινης υπόστασης» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΞεσπάθωσε ο Χάρης Ρώμας: «Αποφάσισα να κάνω μήνυση στη σελίδα…»
Καλεσμένος του Κωνσταντίνου Καμέα στην εκπομπή Status στο Astra Tv ήταν ο Χάρης Ρώμας και ξεσπάθωσε για όσους λοιδορούν το πρόσωπό του. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, θα κινηθεί νομικά εναντίον μίας σελίδας για άσχημα σχόλια που υπήρξαν προς το πρόσωπό του από haters. «Επειδή έχω πέσει θύμα κι εγώ αποφάσισα να κάνω μήνυση στη σελίδα, τράβα […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΞεσπά ο Χάρης Ρώμας: “Αποφάσισα να κάνω μήνυση στη σελίδα… είναι ο ευτελισμός της ανθρώπινης υπόστασης”
Ο Χάρης Ρώμας ήταν καλεσμένος του Κωνσταντίνου Καμέα στην εκπομπή Status στο Astra Tv και ξεσπάθωσε για όσους λοιδορούν το πρόσωπό του. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, θα κινηθεί νομικά εναντίον μίας σελίδας για άσχημα σχόλια που υπήρξαν προς το πρόσωπό του. «Επειδή έχω πέσει θύμα κι εγώ αποφάσισα να κάνω μήνυση στη σελίδα, τράβα βρες την. […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr