Λήδα Μανθοπούλου – Λύγισε η κόρη του Αίαντα Μανθόπουλου για την απώλειά του: «Αυτό είναι που με σκότωσε μέσα μου»
01:25 - 23/10/2024
Η Δώρα Αναγνωστοπούλου με το Mega Stories κατέγραψε ιστορίες παραολυμπιονικών και ταξίδεψε στη Λάρισα για να συναντήσει την 19χρονη Αργυρή […]
The post Λήδα Μανθοπούλου – Λύγισε η κόρη του Αίαντα Μανθόπουλου για την απώλειά του: «Αυτό είναι που με σκότωσε μέσα μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έσπασε η Λήδα Μανθοπούλου για την απώλεια του πατέρα της: «Αυτό είναι που με σκότωσε μέσα μου»
Στην εκπομπή Mega Stories με την Δώρα Αναγνωστοπούλου το βράδυ της Τρίτης, παρουσιάστηκαν ιστορίες παραολυμπιονικών και μία εξ αυτών που ξεχωρίζει είναι αυτή της Λήδας Μανθοπούλου. Η Αργυρή Παραολυμπιονίκης, που διαγνώστηκε με πολλαπλή σκλήρυνση πριν από ενάμιση χρόνο, μίλησε για τη σύντομη αλλά σημαντική πορεία της, την ξαφνική ασθένεια και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με το σώμα της. Επίσης, αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της, Αίαντα Μανθόπουλου, και το πώς αυτός επηρέασε την προετοιμασία της για το μεγάλο αθλητικό γεγονός. «Ο πατέρας μου μού έλειψε πολύ. Έχω κάνει στον ώμο πίσω ένα τατουάζ με δύο μάσκες. Το αγαπάμε ακόμα το θέατρο. Είδα μία παράσταση θεάτρου, μία ημέρα αφού «έφυγε
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΛήδα Μανθοπούλου – «Έσπασε» η κόρη του Αίαντα Μανθόπουλου για την απώλειά του: «Αυτό είναι που με σκότωσε μέσα μου»
Η Δώρα Αναγνωστοπούλου με το Mega Stories ταξίδεψε στη Λάρισα για να συναντήσει την 19χρονη Αργυρή Παραολυμπιονίκη, Λήδα Μανθοπούλου. Η χαρισματική σπρίντερ η οποία, μόλις ενάμιση χρόνο νωρίτερα, διαγνώστηκε με πολλαπλή σκλήρυνση καταγράφει τους σταθμούς της σύντομης αλλά σημαντικής διαδρομής της, μίλησε για την ξαφνική ασθένεια αλλά και για το αποτύπωμα που είχε στην προετοιμασία […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΛήδα Μανθοπούλου – Λύγισε η κόρη του Αίαντα Μανθόπουλου για την απώλειά του: “Αυτό είναι που με σκότωσε μέσα μου”
Η Δώρα Αναγνωστοπούλου με το Mega Stories κατέγραψε ιστορίες παραολυμπιονικών και ταξίδεψε στη Λάρισα για να συναντήσει την 19χρονη Αργυρή Παραολυμπιονίκη, Λήδα Μανθοπούλου. Η χαρισματική σπρίντερ η οποία, μόλις ενάμιση χρόνο νωρίτερα, διαγνώστηκε με πολλαπλή σκλήρυνση καταγράφει τους σταθμούς της σύντομης αλλά σημαντικής διαδρομής της, μίλησε για την ξαφνική ασθένεια και τη διελκυστίνδα με το […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΛήδα Μανθοπούλου: «Λύγισε» για την απώλεια του πατέρα της, Αίαντα Μανθόπουλου – «Αυτό είναι που με σκότωσε μέσα μου»
Η Λήδα Μανθοπούλου μίλησε στο Mega Stories για την επιτυχία της στους Παραολυμπιακούς Αγώνες και το αργυρό
To άρθρο Λήδα Μανθοπούλου: «Λύγισε» για την απώλεια του πατέρα της, Αίαντα Μανθόπουλου – «Αυτό είναι που με σκότωσε μέσα μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr