Ευγενία Σαμαρά: «Το εμπόδιο στις σχέσεις μου είμαι εγώ» – «Μου ρίχνω 100% ευθύνη»

00:01 - 23/10/2024

Η Ναταλία Αργυράκη υποδέχθηκε στο podcast της «Νέα γυναίκα μόνη ΔΕΝ ψάχνει» την Ευγενία Σαμαρά και μίλησε για το πρόβλημα […] The post Ευγενία Σαμαρά: «Το εμπόδιο στις σχέσεις μου είμαι εγώ» – «Μου ρίχνω 100% ευθύνη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευγενία Σαμαρά: Το εμπόδιο στις σχέσεις μου είμαι εγώ – Παίρνω την ευθύνη 100%

Η Ναταλία Αργυράκη φιλοξένησε στο podcast της «Νέα γυναίκα μόνη ΔΕΝ ψάχνει» την Ευγενία Σαμαρά, η οποία μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στις σχέσεις της. «Το εμπόδιο στις σχέσεις είμαι εγώ. Ο εαυτός μου, μωρέ. Πάντα εμείς είμαστε το εμπόδιο και όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες, πιστεύω. Είμαι πεπεισμένη ότι όλα αυτά που λέμε, όπως ότι είχα πολλή δουλειά ή ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή, είναι απλώς δικαιολογίες. Δεν μπορούμε να παραδεχτούμε ότι δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε, είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα. Παίρνω την ευθύνη 100%, καθώς δεν θεωρώ ότι κάποιος είναι θύμα των περιστάσεων. Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και προσπαθώ να εντοπίσω τα λάθη μου. Αυτό που με νοιάζει είναι τι

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ευγενία Σαμαρά: “Το εμπόδιο στις σχέσεις μου είμαι εγώ” – “Μου ρίχνω 100% ευθύνη”

Η Ναταλία Αργυράκη υποδέχθηκε στο podcast της «Νέα γυναίκα μόνη ΔΕΝ ψάχνει» την Ευγενία Σαμαρά και μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στις σχέσεις της. «Το εμπόδιο στις σχέσεις είμαι εγώ. Ο εαυτός μου μωρέ. Πάντα εμείς είμαστε το εμπόδιο κι όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες πιστεύω. Είμαι πολύ σίγουρη ότι όλα αυτά που λέμε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε