Φώτης Σεργουλόπουλος – Η εξομολόγηση για τον γιο του: «Μού είπε, μπαμπά γιατί τρέχουν τα μάτια μου;»

22:18 - 22/10/2024

Η Αλεξία Καλτσίκη καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» μίλησε για τον γιο της και τη στιγμή που τον είδε να […] The post Φώτης Σεργουλόπουλος – Η εξομολόγηση για τον γιο του: «Μού είπε, μπαμπά γιατί τρέχουν τα μάτια μου;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φώτης Σεργουλόπουλος – Η εξομολόγηση για τον γιο του: «Μού είπε, μπαμπά γιατί τρέχουν τα μάτια μου;»

Η Αλεξία Καλτσίκη καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» μίλησε για τον γιο της και τη στιγμή που τον είδε να συγκινείται. Στη συνέχεια ο Φώτης Σεργουλόπουλος εξομολογήθηκε την πρώτη φορά που κατάλαβε ότι ο γιος του συγκινήθηκε και την ερώτηση που του έκανε. Η Αλεξία Καλτσίκη καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» μίλησε για τον γιο της και τη στιγμή που τον είδε να συγκινείται. Στη συνέχεια ο Φώτης Σεργουλόπουλος εξομολογήθηκε την πρώτη φορά που κατάλαβε ότι ο γιος του συγκινήθηκε και την ερώτηση που του έκανε. «Βεβαίως τον έχω δει να συγκινείται. Δηλαδή, να έχει μία εμπλοκή […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Φώτης Σεργουλόπουλος: Η εξομολόγηση για τον γιο του και η στιγμή που συγκινήθηκε – «Δεν καταλάβαινε τι του γινόταν»

Σε μια προσωπική εξομολόγηση για τον γιο του πέρασε ο Φώτης Σεργουλόπουλος μέσα από την εκπομπή To άρθρο Φώτης Σεργουλόπουλος: Η εξομολόγηση για τον γιο του και η στιγμή που συγκινήθηκε – «Δεν καταλάβαινε τι του γινόταν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε