«Έχασα το παιδί μου στα χέρια της»: Μάρτυρας σε τέταρτο νεκρό βρέφος η 24χρονη στην Αμαλιάδα – Έχουν πεθάνει και δύο αδέρφια

22:12 - 22/10/2024

Η 24χρονη στην Αμαλιάδα, που βρισκόταν μπροστά στο χαμό του 15 μηνών βρέφους της κολλητής της, ήταν τελικά μάρτυρας σε συνολικά τέσσερις θανάτους μωρών, καθώς πέρα από τα δύο παιδιά που «έχασε», «έφυγε» στα χέρια της και το παιδί μιας φίλης της. Η φίλη της 24χρονης που έχει χάσει το παιδί της, μίλησε στην εκπομπή «Live News» και δήλωσε παραξενεμένη με τις αποκαλύψεις που βγαίνουν στη δημοσιότητα. Όπως ανέφερε, για ένα μικρό χρονικό διάστημα οι δυο τους συγκατοικούσαν. Ένα βράδυ έπρεπε να φύγει από το σπίτι, οπότε άφησε τη φροντίδα του μωρού της στην 24χρονη. «Ενώ έχω τακτοποιήσει το μωρό μου, είχε πάρει και την αγωγή του, φεύγω. Μετά από δύο ώρες με πήρε τηλέφωνο (σ.σ.: ένα δικό της άτομο

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ισραηλινός στρατιώτης που είχε τραυματιστεί στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου υπέκυψε στα τραύματά του

Ιαπωνία: Ισχυρός σεισμός κοντά στη δυτική ακτή της Χονσού

Συνελήφθη 67χρονος στον Κεραμεικό για επίθεση σε 27χρονο λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού

Η Ρωσία λέει ότι η Ουκρανία έπληξε έδαφος της με αμερικανικούς πυραύλους δύο φορές τις τελευταίες τρεις μέρες

Κίνηση τώρα: Τροχαία σε Συγγρού και λεωφόρο Αθηνών, δύσκολη η κατάσταση στους δρόμουςς

«Πυκνά χιόνια και σε πόλεις» – Αλλάζει ο καιρός, έρχεται ψυχρή λίμνη στην Ελλάδα