Αδιανόητο περιστατικό: Αστυνομικός ζήτησε από τον Δημήτρη Αντωνίου να αποδείξει ότι δεν έχει δεξί χέρι για να του βγάλει διαβατήριο!

16:37 - 22/10/2024

Ο ηθοποιός Δημήτρης Αντωνίου με ανάρτησή του περιγράφει ένα αδιανόητο περιστατικό που του συνέβη στην προσπάθειά του να εκδώσει διαβατήριο, αναδεικνύοντας την τεράστια γραφειοκρατία που υπάρχει στη χώρα μας.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός ζήτησε από τον Δημήτρη Αντωνίου να αποδείξει πως έχει ακρωτηριαστεί στο χέρι

Ο Δημήτρης Αντωνίου θέλησε να βγάλει διαβατήριο αλλά ο αστυνομικός του ζήτησε έγγραφο που «να λέει ότι δεν έχεις δεξί χέρι και να γράψει και γιατί»

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Δημήτρης Αντωνίου: Αστυνομικός μού ζήτησε χαρτί γιατρού που να λέει ότι δεν έχω δεξί χέρι για να βγάλω διαβατήριο

Δεν πίστευε στα αυτιά του ο ηθοποιός Δημήτρης Αντωνίου, που βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο, όταν αστυνομικός του ζήτησε να αποδείξει με επίσημο έγγραφο πως έχει ακρωτηριαστεί στο δεξί του χέρι, προκειμένου να βγάλει διαβατήριο. Ο ηθοποιός Δημήτρης Αντωνίου, που κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο από τα 16 του χρόνια εξαιτίας ατυχήματος, έκανε γνωστό το περιστατικό με ... Περισσότερα To άρθρο Δημήτρης Αντωνίου: Αστυνομικός μού ζήτησε χαρτί γιατρού που να λέει ότι δεν έχω δεξί χέρι για να βγάλω διαβατήριο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Θεσσαλονίκη: Αδιανόητο περιστατικό - Αστυνομικός ζήτησε από ΑμεΑ να αποδείξει πως έχει ακρωτηριαστεί

Ο stand-up comedian Δημήτρης Αντωνίου θέλησε να βγάλει διαβατήριο, αλλά ήρθε αντιμέτωπος με τραγελαφικέ ςκαταστάσειςΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Αδιανόητο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός ζήτησε από ΑμεΑ να αποδείξει πως έχει ακρωτηριαστεί

Ενδεικτικό των πολλών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν κάθε μέρα τα άτομα με αναπηρία είναι αυτό που συνέβη στον stand up comedian, Δημήτρη Αντωνίου, από τη Θεσσαλονίκη όταν θέλησε να βγάλει διαβατήριο. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο αστυνομικός που τον εξυπηρέτησε του ζήτησε να… αποδείξει ότι έχει ακρωτηριαστεί στο δεξί του χέρι. Το περιστατικό γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στα social media. «Ο αστυνόμος είναι σοβαρός και κοιτάει όλα τα έγγραφα που χρειάζονταν. Μετά κοιτάει εμένα. Μετά κοιτάει πάλι τα χαρτιά. Μετά πάλι εμένα. Και μετά μου κάνει τη μαγική ερώτηση: “Που είναι το δεξί σου χέρι;;”. Μου πέρασαν πολλές απαντήσεις από το νου. Προβάδισμα όμως είχε μία: “Το άφησα στο σπίτι, γιατί μου

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Α1 Γυναικών: Κυριάρχησαν εκτός έδρας Βουλιαγμένη και Άλιμος

Elite League: Εύκολα η Μεγαρίδα, «φιλί ζωής» για τα Ιωάννινα, στο νήμα η Δόξα

Ομόνοια: Χωρίς Ατζίλι κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα

Διομήδης Άργους: Τεράστια πρόκριση στα πέναλτι επί του Ολυμπιακού στο Κύπελλο

Τι απαντά το Allou Fun Park στον Δήμο Νίκαιας-Ρέντη για σφράγισμα: Το παρασκήνιο της απόφασης

Γαρπόζης: «Αυτή η νίκη θα μας δώσει δύναμη για τη συνέχεια»