Παροιμία – καρφί Διαμαντοπούλου σε Δούκα: «Η ομόνοια σπίτια χτίζει, η διχόνοια τα γκρεμίζει»

16:36 - 22/10/2024

Μεγάλο ενδιαφέρον είχαν οι δηλώσεις της Άννας Διαμαντοπούλου λίγο πριν την συνεδρίαση του Συντονιστικού Πολιτικού Κέντρου του ΠΑΣΟΚ για πρώτη φορά στην Χαριλάου Τρικούπη. Όλοι είναι παρόντες πλην του Παύλου Γερουλάνου ο οποιος υποβλήθηκε σε επέμβαση στις φωνητικές χορδές.  Η υπεύθυνη Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου έστειλε μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση και ειδικότερα προς ... Περισσότερα To άρθρο Παροιμία – καρφί Διαμαντοπούλου σε Δούκα: «Η ομόνοια σπίτια χτίζει, η διχόνοια τα γκρεμίζει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Με παροιμία - καρφί απάντησε στον Δούκα η Διαμαντοπούλου: Η ομόνοια χτίζει σπίτια κι η διχόνοια τα γκρεμίζει! (βίντεο)

Τι δήλωσε η πρώην Επίτροπος στη Χαριλάου τρικούπη λίγο πριν από την έναρξη της πρώτης συνεδρίασης του Συντονιστικού Πολιτικού Κέντρου του κόμματος

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Συντονιστικό ΠΑΣΟΚ: «Καρφί» Διαμαντοπούλου σε Δούκα – «Η διχόνοια γκρεμίζει σπίτια»

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πρώτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Πολιτικού Κέντρου του ΠΑΣΟΚ. Στο όργανο μετέχουν, εκτός του Νίκου Ανδρουλάκη, οι Χάρης Δούκας, Άννα Διαμαντοπούλου, Παύλος Γερουλάνος, Νίκος Χριστοδουλάκης, Μιλένα Αποστολάκη, Θανάσης Γλαβίνας, Μυρτώ Σαμαρά, Κατερίνα Σολωμού και Γιάννης Βαρδακαστάνης. Στη συνεδρίαση μετέχουν και ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος και οι εκπρόσωποι Τύπου Κώστας Τσουκαλάς και Όλγα Μαρκογιαννάκη. Απουσιάζει ο Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος έκανε εγχείρηση στις φωνητικές χορδές. Η υπεύθυνη Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ Άννα Διαμαντοπούλου, προσερχόμενη στη Χαριλάου Τρικούπη, έστειλε μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση «φωτογραφίζοντας» τον Χάρη Δούκα.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης της COSMOTE TELEKOM μας καλεί να μαζέψουμε «καρδιές» για να κερδίσουμε μοναδικές εμπειρίες και προνόμια

Νίκος Οικονομόπουλος: Η επίσκεψη στο ξενοδοχείο του και η νυχτερινή βόλτα με φίλους στη Μύκονο

Ανατροπή νταλίκας στην Εγνατία οδό στην Κοζάνη: Κλειστές οι 2 λωρίδες κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη

«Άγουρη συμμορία» τρομοκρατεί νεαρούς στην Κηφισιά: Κατηγορούνται για απόπειρες ληστείας και ξυλοδαρμούς

Αγροτικοί συνεταιρισμοί: Οι αγρότες θα πληρώσουν το ρεφενέ του νέου προϋπολογισμού της ΕΕ

Στάθης Σχίζας και Modern Cinderella σε νυχτοπερπατήματα στα γραφικά Ματογιάννια της Μυκόνου