Γιάννης Ζουγανέλης για το σπίτι του που κάηκε: «Η ζημιά μπορεί να είναι πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ»
15:14 - 22/10/2024
Ο Γιάννης Ζουγανέλης την Δευτέρα 21/10 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό». Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εξέλιξη της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα, στην Ελεωνόρα Ζουγανέλη, αλλά και στο σπίτι του που κάηκε το καλοκαίρι από τη φωτιά στον Βαρνάβα. «Πάει πάρα πολύ καλά. Έχει ένα μικρό πρόβλημα στην ομιλία, εξελισσόμενο όμως θετικά, […]
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Ζουγανέλης: «Η ζημιά που κάηκε το σπίτι μου μπορεί να είναι πάνω από 1 εκ. ευρώ»
Ο Γιάννης Ζουγανέλης ήταν καλεσμένος στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα τη Δευτέρα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εξέλιξη της […]
The post Γιάννης Ζουγανέλης: «Η ζημιά που κάηκε το σπίτι μου μπορεί να είναι πάνω από 1 εκ. ευρώ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΓιάννης Ζουγανέλης: «Η ζημιά που κάηκε το σπίτι μου μπορεί να είναι πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ»
Στην εκπομπή «Το Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένος ο Γιάννης Ζουγανέλης την Δευτέρα 21/10. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ
To άρθρο Γιάννης Ζουγανέλης: «Η ζημιά που κάηκε το σπίτι μου μπορεί να είναι πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr