Φαίη Ξυλά: Η εξομολόγηση για τον 9χρονο γιο της - «Του έχω εξηγήσει τι δουλειά κάνω»

15:12 - 22/10/2024

«Δε προσέχω ιδιαίτερα την εικόνα μου», είπε η Φαίη Ξυλά μεταξύ άλλωνΠερισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φαίη Ξυλά: Μιλά για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον 9 ετών γιο της – «Του έχω εξηγήσει ότι..» [βίντεο]

Η Φαίη Ξυλά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Buongiorno το πρωί της Τρίτης 22/10 με αφορμή τη νέα παράσταση που θα πρωταγωνιστεί, «2.22 A ghost story». Η Φαίη Ξυλά μίλησε επίσης και για τη σχέση με τον 9 ετών γιό της αλλά και για το πως αντιμετωπίζει τον χρόνο που περνά σε σχέση με την εικόνα […] Το άρθρο Φαίη Ξυλά: Μιλά για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον 9 ετών γιο της – «Του έχω εξηγήσει ότι..» [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Φαίη Ξυλά: Η εξομολόγηση για τον 9 ετών γιο της – «Του έχω εξηγήσει τι δουλειά κάνω και θέλω να έρχεται και στον χώρο που δουλεύω»

Με αφορμή τη νέα παράσταση που θα πρωταγωνιστεί, «2.22 A ghost story» η Φαίη Ξυλά βρέθηκε To άρθρο Φαίη Ξυλά: Η εξομολόγηση για τον 9 ετών γιο της – «Του έχω εξηγήσει τι δουλειά κάνω και θέλω να έρχεται και στον χώρο που δουλεύω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Ναυάγιο Τιτάν: Νέο απόκοσμος ήχος 20 δευτερολέπτων από τις τελευταίες στιγμές

Μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον στην δημοπρασία 10ετών ομολόγων

Christmas Theater: Οι μουσικές του Νίνο Ρότα και του Ένιο Μορικόνε ζωντανεύουν για μια βραδιά

Το ζεϊμπέκικο του Λευτέρη Ελευθερίου - «Αισθάνομαι πολύ ευνοημένος»

Παράταση για τον «Θάνατο του Μολιέρου» στο Ρεκτιφιέ

Τζέφρι Πάιατ: «Η Ελλάδα διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στον νέο παγκόσμιο ενεργειακό χάρτη»