Ανδρέας Μικρούτσικος: «Στον γάμο μου, ήθελα τον γιο μου δίπλα μου, όμως υπήρχε δυσκολία από τη μητέρα του»
10:45 - 22/10/2024
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε στην ανάγκη που είχε να βρίσκεται κοντά στον γάμο του, ο γιος που είχε αποκτήσει από τον προηγούμενο. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε πως τελικά ο γιος του, βρισκόταν κοντά του, παρά τις αντιδράσεις της μητέρας του. Με αφορμή ρεπορτάζ του tlife.gr για τις ψυχρές σχέσεις που φαίνεται να έχει ο Γιώργος ... Περισσότερα
To άρθρο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Στον γάμο μου, ήθελα τον γιο μου δίπλα μου, όμως υπήρχε δυσκολία από τη μητέρα του» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκινεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Στο γάμο μου ήθελα δίπλα μου το γιο μου, όμως υπήρχε μια δυσκολία από τη μητέρα του»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε, μέσα από την εκπομπή «Buongiorno», στο δικό του γάμο και το γιο του, με αφορμή το ρεπορτάζ για τις ψυχρές σχέσεις του γιου του Γιώργου Πατούλη, Αλέξανδρου με τη νέα του σύντροφο και μέλλουσα γυναίκα του, Νάνσυ Κοιλού, αλλά και την αποκάλυψη ότι δεν έχει καλεστεί στο γάμο τους. Πιο συγκεκριμένα, […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΑνδρέας Μικρούτσικος: «Έκανα έναν γάμο και ήθελα τον γιο μου δίπλα μου, υπήρχε δυσκολία από τη μητέρα του»
Με αφορμή όσα λέγονται για τον επικείμενο γάμο του Γιώργου Πατούλη και το αν θα είναι καλεσμένος ο γιος του, Αλέξανδρος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για τη δική του προσωπική εμπειρία στον αέρα του Buongiorno το πρωινό της Τρίτης (22/10).
Με αφορμή όσα λέγονται για τον επικείμενο γάμο του Γιώργου Πατούλη και το αν θα είναι καλεσμένος ο γιος του, Αλέξανδρος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για τη δική του προσωπική εμπειρία στον αέρα του Buongiorno το πρωινό της Τρίτης (22/10). «Το έχει ανάγκη να είναι εκεί ο γιος του. Να σας το πω, γιατί το […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑνδρέας Μικρούτσικος: «Έκανα έναν γάμο και ήθελα τον γιο μου δίπλα μου, υπήρχε δυσκολία από τη μητέρα του»
Με αφορμή όσα λέγονται για τον επικείμενο γάμο του Γιώργου Πατούλη και το αν θα είναι καλεσμένος ο γιος του, […]
The post Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έκανα έναν γάμο και ήθελα τον γιο μου δίπλα μου, υπήρχε δυσκολία από τη μητέρα του» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΑνδρέας Μικρούτσικος: «Στον γάμο μου ήθελα τον γιο μου δίπλα μου, όμως υπήρχε μια δυσκολία από τη μητέρα του»
Με αφορμή του ρεπορτάζ του TLIFE για τις ψυχρές σχέσεις του γιου του, Αλέξανδρου με τη
To άρθρο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Στον γάμο μου ήθελα τον γιο μου δίπλα μου, όμως υπήρχε μια δυσκολία από τη μητέρα του» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr