H μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: Η εξομολόγηση του Σίλβιο στη Ρενάτα

20:21 - 21/10/2024

Ανατρεπτικές θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1 «H μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά». Ο Τζουζέπε βάζει σ’ εφαρμογή ένα σχέδιο, προκειμένου να ξεσκεπάσει τον Μήτρο Γερακάρη. Θα καταφέρει να τον ρίξει στην παγίδα του; Η Πανδώρα παίρνει μια απόφαση για καλό σκοπό, αλλά θα βρεθεί απέναντι στις ισχυρές αντιστάσεις του Τζουζέπε και θα στραφεί για βοήθεια στον Σίλβιο, προκαλώντας καινούριες αναταράξεις στα δυο ζευγάρια. Η επίσκεψη του Αντόνιο στο νεκροταφείο θα τον οδηγήσει σε μια περίεργη ανακάλυψη που σχετίζεται με τις μυστηριώδεις δολοφονίες των κοριτσιών, αλλά και σε απόκρυφα και μυστικιστικά μονοπάτια.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάγισσα-Φλεγόμενη καρδιά: Γκελ στο Twitter, προβληματισμός στην τηλεθέαση

Είναι από τις σειρές που συζητήθηκε, σχολιάστηκε, ωστόσο οι πρώτες εβδομάδες στην αρένα δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα στους πίνακες της Nielsen. Η Μάγισσα-Φλεγόμενη καρδιά σαρώνει στο Twitter, αλλά ακόμη δεν έχει φέρει την άνοιξη στη βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1. Στο δημοφιλές μέσο δικτύωσης, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, γίνεται party με σχόλια για τις ερμηνείες, […] Το άρθρο Μάγισσα-Φλεγόμενη καρδιά: Γκελ στο Twitter, προβληματισμός στην τηλεθέαση εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Η ΜΑΓΙΣΣΑ – ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ: Η εξομολόγηση του Σίλβιο στη Ρενάτα

Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς Η ΜΑΓΙΣΣΑ – ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1. Ο Τζουζέπε βάζει σ’ εφαρμογή ένα σχέδιο προκειμένου να ξεσκεπάσει τον Μήτρο Γερακάρη. Θα καταφέρει να τον ρίξει στην παγίδα του; Η Πανδώρα παίρνει μια απόφαση για καλό σκοπό, αλλά θα βρεθεί απέναντι στις ισχυρές αντιστάσεις του Τζουζέπε και θα […] The post Η ΜΑΓΙΣΣΑ – ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ: Η εξομολόγηση του Σίλβιο στη Ρενάτα appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: Οι δυνατές στιγμές, τα δυνατά ερωτήματα

Με δυο νέα επεισόδια έρχεται η σειρά «Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά» αυτή την εβδομάδα, το βράδυ της Δευτέρας και της […] The post Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: Οι δυνατές στιγμές, τα δυνατά ερωτήματα appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 22/10/2024

Σαν σήμερα 22 Οκτωβρίου: Το νεύμα του Ανδρέα Παπανδρέου στη Δήμητρα Λιάνη που έμεινε στην ιστορία

Φονική σύγκρουση βαν με φορτηγό στη Βραζιλία – Εννέα νεκροί από κωπηλατική ομάδα

Τις ΗΠΑ «δείχνει» το Ιράν για ενδεχόμενο χτύπημα του Ισραήλ στην Τεχεράνη: Θα φέρουν «την πλήρη ευθύνη»

Αύξηση προστίμων για τη ρίψη ογκωδών αντικειμένων στους δρόμους του δήμου Θεσσαλονίκης

Τουλάχιστον τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες από ισραηλινό πλήγμα στη Βηρυτό – Εκκενώνεται νοσοκομείο