Βάσια Τριφύλλη: Αποκάλυψε την σχέση της με πασίγνωστο Έλληνα που δεν μαθεύτηκε ποτέ

20:20 - 21/10/2024

«Δεν έχω ερωτευτεί ποτέ συμπρωταγωνιστή μου», δήλωσε η Βάσια ΤριφύλληΠερισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βάσια Τριφύλλη: Έχω κάνει σχέση με γνωστό άντρα αλλά δεν μαθεύτηκε ποτέ

Έχω υπάρξει το τρίτο πρόσωπο σε σχέση χωρίς να το ξέρω, αποκάλυψε σε άλλο σημείο

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Βάσια Τριφύλλη: «Έχω κάνει σχέση με δημοφιλή άντρα αλλά δεν μαθεύτηκε ποτέ»

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Μυρσίνη Κοντού μίλησε η Βάσια Τριφύλλη. Η ηθοποιός απάντησε σε ορισμένες ερωτήσεις «φωτιά». «Δεν […] The post Βάσια Τριφύλλη: «Έχω κάνει σχέση με δημοφιλή άντρα αλλά δεν μαθεύτηκε ποτέ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Βάσια Τριφύλλη: Η αποκάλυψη για τη σχέση με πασίγνωστο άνδρα – «Δεν μαθεύτηκε ποτέ»

Στις πιο “πικάντικες” ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή απάντησε η Βάσια Τριφύλλη στην εκπομπή «Πάμε To άρθρο Βάσια Τριφύλλη: Η αποκάλυψη για τη σχέση με πασίγνωστο άνδρα – «Δεν μαθεύτηκε ποτέ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Μέτρα αυξημένης επιτήρησης στην Ελλάδα λόγω Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

Καιρός: Πρόγνωση Μαρουσάκη: Χριστούγεννα με «προχωρημένο» χειμώνα - Χιόνια έως την Αττική

Δεν θέλει «η»: Η λέξη που 9 στους 10 Έλληνες γράφουν λάθος

ΑΕΚ: Το «φάντασμα» των Χριστουγέννων – Μια νίκη από το 2009 στα τελευταία ματς της χρονιάς

Ρόδος: «Κούρεμα»-ανάσα 91% σε δύο πολίτες με υπέρογκες οφειλές στην Εφορία

Super League: Πέφτει η αυλαία για το 2024 με Αστέρας – Άρης, ΟΦΗ – Βόλος | Οι ώρες και τα κανάλια