Απειλή Ισραήλ σε Χεζμπολάχ: «Θα σας ισοπεδώσουμε αν επιτεθείτε ξανά σε ηγέτη μας»

14:36 - 21/10/2024

Η επίθεση που εξαπέλυσε η Χεζμπολάχ το πρωί του περασμένου Σαββάτου (19.10.2024) με στόχο την κατοικία του Πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, στην Καισάρεια, φαίνεται ότι εξόργισε τους επιτελείς των ισραηλινών στρατιωτικών δυνάμεων. Στο πλαίσιο αυτό, οι Ένοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ (IDF) απείλησαν την Χεζμπολάχ, λέγοντας χαρακτηριστικά «πως θα ισοπεδώσουν το προπύργιο της στην περιοχή ... Περισσότερα To άρθρο Απειλή Ισραήλ σε Χεζμπολάχ: «Θα σας ισοπεδώσουμε αν επιτεθείτε ξανά σε ηγέτη μας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Κατέρρευσε γέφυρα με αυτοκίνητα και τρένο στη Ρωσία – Φόβοι για πολλά θύματα

Ο Κιλιάν Εμπαπέ σχολίασε στα social media την κατάκτηση του Champions League από την Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί Σεν Ζερμέν σήκωσε το Champions League – Η απονομή του τροπαίου στην «Allianz Arena»

Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Το ετήσιο εισόδημα 1,7 εκατομμυρίων δολαρίων και οι πηγές εσόδων της εκλεκτής του Τραμπ

Παρί Σεν Ζερμέν: Oι έξαλλοι πανηγυρισμοί παικτών και οπαδών μετά την κατάκτηση του Champions League

Κώστας Τσουρός: Κι εγώ έχω τα τραύματά μου από τους γονείς μου, που με ακολουθούν μέχρι και τώρα