Η Έλενα Παπαρίζου ξέσπασε σε κλάματα όταν είδε τον πατέρα της σε βίντεο από τη Eurovision του 2005
12:45 - 21/10/2024
Συγκινήθηκε η Έλενα Παπαρίζου σε βίντεο για τη συμπλήρωση 20 χρόνων, από τη νίκη της, στη Eurovision. Μια εκδήλωση για τα 20 χρόνια από τη νίκη της Έλενας Παπαρίζου στη Eurovision οργάνωσε ο Ogae. Kατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αυτής, προβλήθηκε και ένα βίντεο με backstage υλικό από τη συμμετοχή της τραγουδίστριας στο μουσικό διαγωνισμό. ... Περισσότερα
To άρθρο Η Έλενα Παπαρίζου ξέσπασε σε κλάματα όταν είδε τον πατέρα της σε βίντεο από τη Eurovision του 2005 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έλενα Παπαρίζου: Η στιγμή που ξεσπά σε κλάματα όταν βλέπει το βίντεο με τον πατέρα της από τη Eurovision 2005
Η τραγουδίστρια «λύγισε» βλέποντας τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή - Δείτε το σχετικό βίντεο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΈλενα Παπαρίζου: Ξέσπασε σε κλάματα όταν είδε τον πατέρα της σε βίντεο από τη Eurovision 2005
"Ο μπαμπάς μου παιδιά, ο μπαμπάς μου", ανέφερε η Έλενα Παπαρίζου και ξέσπασε σε κλάματα
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΗ Έλενα Παπαρίζου ξέσπασε σε κλάματα όταν είδε βίντεο του πατέρα της από τη Eurovision του 2005
Η Έλενα Παπαρίζου συγκινήθηκε βλέποντας τον πατέρα της σε ένα βίντεο από τη νίκη της στον διαγωνισμό της Eurovision του 2005 με το τραγούδι «My Number One». Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκδήλωση του OGAE Greece για τη Eurovision που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου. Με δάκρυα στα μάτια, η Έλενα Παπαρίζου είπε για τον πατέρα της που έχει «φύγει» από τη ζωή: «Ο μπαμπάς μου, παιδιά, ο μπαμπάς μου! Συγκινήθηκα για πολλούς λόγους, αλλά κυρίως επειδή είδα τον μπαμπά μου. Το πιο σημαντικό δεν είναι για τους ανθρώπους που “φεύγουν”, αυτούς τους έχουμε μέσα στην καρδιά μας και μαζί τους μεγαλώνουμε. Το σημαντικό είναι να συμβαδίζουμε με τους ανθρώπους που έχ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΈλενα Παπαρίζου: Ξέσπασε σε κλάματα όταν είδε τον πατέρα της σε βίντεο από την Eurovision του 2005
Ο Ogae οργάνωσε μια εκδήλωση για τα 20 χρόνια από τη νίκη της Έλενας Παπαρίζου στη Eurovision. Kατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης, προβλήθηκε ένα βίντεο με backstage υλικό από τη συμμετοχή της τραγουδίστριας στο μουσικό διαγωνισμό. Το εν λόγω βίντεο περιλάμβανε και κάποια πλάνα από τον πατέρα της Έλενας Παπαρίζου, που έχει φύγει από […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΈλενα Παπαρίζου – «Λύγισε» όταν είδε βίντεο του πατέρα της από τη Eurovision του 2005: «Ο μπαμπάς μου, παιδιά…»
Παρούσα στην ετήσια εκδήλωση του OGAE Greece για τη Eurovision ήταν η Έλενα Παπαρίζου το βράδυ του Σαββάτου (19/10). Η […]
The post Έλενα Παπαρίζου – «Λύγισε» όταν είδε βίντεο του πατέρα της από τη Eurovision του 2005: «Ο μπαμπάς μου, παιδιά…» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΈλενα Παπαρίζου: Η στιγμή που ξεσπά σε κλάματα όταν βλέπει τον πατέρα της σε βίντεο από τη Eurovision του 2005
Μια εκδήλωση για τα 20 χρόνια από τη νίκη της Έλενας Παπαρίζου στη Eurovision οργάνωσε ο
To άρθρο Έλενα Παπαρίζου: Η στιγμή που ξεσπά σε κλάματα όταν βλέπει τον πατέρα της σε βίντεο από τη Eurovision του 2005 δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr