Χάρης Ρώμας: «Δηλητήριο» για Σεφερλή – «Εγώ έχω παίξει στην Επίδαυρο, το εύχομαι και σε εκείνον»

09:36 - 21/10/2024

Ο Χάρης Ρώμας ρωτήθηκε για τον Μάρκο Σεφερλή, με αφορμή τις αντιδράσεις ορισμένων, για την καλοκαιρινή παράσταση στο Δελφινάριο. Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που τον περίμεναν έξω από τα στούντιο του Mega, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου του 2024, έκανε ο Χάρης Ρώμας. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος, αποχωρώντας από την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ... Περισσότερα To άρθρο Χάρης Ρώμας: «Δηλητήριο» για Σεφερλή – «Εγώ έχω παίξει στην Επίδαυρο, το εύχομαι και σε εκείνον» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χάρης Ρώμας για Μάρκο Σεφερλή: «Εγώ έχω παίξει στην Επίδαυρο, το εύχομαι και σε εκείνον»

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που τον περίμεναν έξω από τα στούντιο του MEGA έκανε ο Χάρης Ρώμας. Ο γνωστός ηθοποιός […] The post Χάρης Ρώμας για Μάρκο Σεφερλή: «Εγώ έχω παίξει στην Επίδαυρο, το εύχομαι και σε εκείνον» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Μπόρις Πιστόριους στηρίζει τον Όλαφ Σολτς - «Δεν θα διεκδικήσω την ηγεσία του SPD»

Survivor: Αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια – «Δεν μου άξιζε να φύγω από τώρα»

Ρομπότ ξεσηκώνει άλλα ρομπότ να κάνουν «κοπάνα» από τη δουλειά τους – Ανατριχιαστικές εικόνες από την Σανγκάη

Άνγκελα Μέρκελ: Τα απομνημονεύματα «φωτιά» της πρώην καγκελαρίου – Τι λέει για Πούτιν, Ουκρανία και Τραμπ

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν κατηγορεί τις ΗΠΑ για κλιμάκωση της έντασης και προειδοποιεί για τον κίνδυνο ενός πυρηνικού πολέμου

Νύχτα στα κρατητήρια για την Ειρήνη Μουρτζούκου με εντολή για «αυστηρή επιτήρηση»