Γιάννης Σπαλιάρας: «Έχω μετανιώσει τη δήλωση που έκανα για τις γυναίκες, έχω κάνει πολλά άλλα πράγματα»

09:09 - 21/10/2024

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ρωτήθηκε για την πολυσυζητημένη δήλωση που είχε κάνει για τις γυναίκες. Ο ηθοποιός τόνισε πως θα ήθελε ο κόσμος, να τον θυμάται για τη δουλειά του. Σε βραδινή έξοδο συνάντησε τον Γιάννη Σπαλιάρα η κάμερα της εκπομπής Happy Day του Alpha. Ο Γιάννης Σπαλιάρας παραδέχτηκε ότι έχει μετανιώσει για τη δήλωση που ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Σπαλιάρας: «Έχω μετανιώσει τη δήλωση που έκανα για τις γυναίκες, έχω κάνει πολλά άλλα πράγματα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Σπαλιάρας: "Έχω μετανιώσει για τη δήλωσή μου για τις γυναίκες"

«Σίγουρα έχω μετανιώσει για δηλώσεις μου, όπως αυτή με τις γυναίκες. Με ενοχλεί που αυτή η δήλωση είναι από τα πρώτα άτομα που βγαίνει όταν γκουγκλάρει κάποιος το όνομά μου», παραδέχθηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας - Δείτε το βίντεο

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Γιάννης Σπαλιάρας: «Έχω μετανιώσει για τη δήλωσή μου για τις γυναίκες»

Σε βραδινή έξοδο συνάντησε τον Γιάννη Σπαλιάρα η κάμερα της εκπομπής Happy Day. Ο Γιάννης Σπαλιάρας To άρθρο Γιάννης Σπαλιάρας: «Έχω μετανιώσει για τη δήλωσή μου για τις γυναίκες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Αντώνης Ρέμος: Γράφουν ποιος θα πει τη μεγαλύτερη κακία για να αποκτήσει τα πιο πολλά likes και σχόλια

Ορφέας Αυγουστίδης: Έχω βάλει ειδοποίηση στο κινητό να μην ξεπερνώ τα 15 λεπτά στα social media

«Πολικές» θερμοκρασίες, χιόνια και παγετός την Κυριακή - Εννέα μποφόρ σαρώνουν το Αιγαίο

Κλήρωση ΛΟΤΤΟ 2573: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Βαθμολογία Super League: Τεράστια γκέλα για τον Άρη, ανάσα η Λαμία

Που θα ψηφίσει ο Αλέξης Τσίπρας για το νέο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ - Στις 8 το πρωί ανοίγουν οι κάλπες