Γιάννης Σπαλιάρας: «Έχω μετανιώσει τη δήλωση που έκανα για τις γυναίκες, έχω κάνει πολλά άλλα πράγματα»
09:09 - 21/10/2024
Ο Γιάννης Σπαλιάρας ρωτήθηκε για την πολυσυζητημένη δήλωση που είχε κάνει για τις γυναίκες. Ο ηθοποιός τόνισε πως θα ήθελε ο κόσμος, να τον θυμάται για τη δουλειά του. Σε βραδινή έξοδο συνάντησε τον Γιάννη Σπαλιάρα η κάμερα της εκπομπής Happy Day του Alpha. Ο Γιάννης Σπαλιάρας παραδέχτηκε ότι έχει μετανιώσει για τη δήλωση που ... Περισσότερα
To άρθρο Γιάννης Σπαλιάρας: «Έχω μετανιώσει τη δήλωση που έκανα για τις γυναίκες, έχω κάνει πολλά άλλα πράγματα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Σπαλιάρας: "Έχω μετανιώσει για τη δήλωσή μου για τις γυναίκες"
«Σίγουρα έχω μετανιώσει για δηλώσεις μου, όπως αυτή με τις γυναίκες. Με ενοχλεί που αυτή η δήλωση είναι από τα πρώτα άτομα που βγαίνει όταν γκουγκλάρει κάποιος το όνομά μου», παραδέχθηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας - Δείτε το βίντεο
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΓιάννης Σπαλιάρας: «Έχω μετανιώσει για τη δήλωσή μου για τις γυναίκες»
Σε βραδινή έξοδο συνάντησε τον Γιάννη Σπαλιάρα η κάμερα της εκπομπής Happy Day. Ο Γιάννης Σπαλιάρας
To άρθρο Γιάννης Σπαλιάρας: «Έχω μετανιώσει για τη δήλωσή μου για τις γυναίκες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr