Δημήτρης Λάλος: «Η υποκριτική ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά – Είδα μια παράσταση πιτσιρικάς και λέω, αυτό θέλω να κάνω»

20:02 - 20/10/2024

Στην πρωινή εκπομπή του Νίκου Μάνεση βρέθηκε ο Δημήτρης Λάλος που φέτος πρωταγωνιστεί στην δραματική σειρά του καναλιού «Ο Τιμωρός» Ο ηθοποιός, μίλησε για τα εφηβικά του χρόνια, τη σχολή που πέρασε στο Πανεπιστήμιο αλλά και πότε ανακάλυψε πως θέλει να γίνει ηθοποιός. Φυσικά αναφέρθηκε και στον ρόλο του στη σειρά που πρωταγωνιστεί: «Δεν έχω ζήσει να βρεθώ σε φυλακές στο Μαρόκο, φαντάζομαι ότι θα είναι πολύ σκληρό. Ήταν μια απαιτητική πρόκληση για μένα να υποδυθώ έναν άνθρωπο που έχει περάσει όλα αυτά στη ζωή του. Δεν ξέρουν ποιος είμαι, βρίσκομαι στη φυλακή χωρίς ταυτότητα. Καίγεται το πρόσωπό μου, με σώζουν οι άνθρωποι αυτού που με υποστήριξε, βρίσκομαι στη Σικελία, αλλάζω το πρόσωπό μου

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Λάλος: «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά η υποκριτική – Είδα μια παράσταση και είπα “αυτό θέλω να κάνω”

Ο Δημήτρης Λάλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση, με αφορμή τον ρόλο του στη To άρθρο Δημήτρης Λάλος: «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά η υποκριτική – Είδα μια παράσταση και είπα “αυτό θέλω να κάνω” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ο Λεσόρ πρότεινε τον… διάδοχό του στον Παναθηναϊκό – Σενάριο για Μπογκντόβιτς!

Ληστεία με απειλή μαχαιριού σε κατάστημα στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης

Εκτόξευση σε 1.5 χρόνο – Έρχεται η Λίβερπουλ με 25 εκατομμύρια για Έλληνα άσο!

Φωτιά στις Σέρρες – Πνέουν ισχυροί άνεμοι

«Μπορεί να είναι και 8 τα παιδιά»: «Βόμβες» από Νικολούλη για την υπόθεση της Αμαλιάδας στο τρέιλερ του νέου «Φως στο Τούνελ»

Πόλεμος στην Ουκρανία: : Δεν χρησιμοποιήθηκε βαλλιστικός πύραυλος σύμφωνα με Δυτικούς αξιωματούχους