Ξέσπασμα πρώην προπονητή του ΟΦΗ κατά των παικτών του: «Θα τους βάλω το δάχτυλο στον κ@@ο για να ξυπνήσουν» (vid)

11:46 - 20/10/2024

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του ο άλλοτε προπονητής του ΟΦΗ, Πέπε Μελ, ο οποίος ξέσπασε κατά των παικτών του σε συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα από τη Γρανάδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πρώην προπονητής του ΟΦΗ για τους παίκτες του: Θα τους βάλω το δάχτυλο στον κώ… για να ξυπνήσουν

Viral έχουν γίνει στην Ισπανία οι δηλώσεις του πρώην προπονητή του ΟΦΗ, Πέπε Μελ, μετά την ήττα της Τενερίφης από την Γρανάδα. Η Τενερίφη είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και ο Ισπανός προπονητής, ο οποίος πέρασε και από τον πάγκο του ΟΦΗ πριν από μερικούς μήνες, δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του. «Ήμασταν σαφώς κατώτεροι. Είμαι θυμωμένος και απογοητευμένος. Δεν ξέρω τι επίθετα να χρησιμοποιήσω, αλλά αυτή δεν είναι η ομάδα που θέλουμε εγώ ή ο κόσμος. Η εικόνα που έχουμε δώσει είναι πολύ κακή και φρικτή» είπε αρχικά και συνέχισε: «Ελπίζω οι παίκτες να είναι θυμωμένοι και να πληγωθεί η περηφάνια τους. Ζητώ συγγνώμη από τις κυρίες και τις δεσποινίδες, αλλά θα φροντίσω να βάλ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Ηλιόπουλος: «Η ένωση είναι σύμβολο της ΑΕΚ, Παναγιώτατε την ευλογία σας για να τιμάμε τις Αξίες και τις Αρχές μας»

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μαξίμοβιτς και Ιωαννίδη κόντρα στον Παναιτωλικό

ΑΕΚ Λάρνακας: Δούλεψε στατικές φάσεις και τελειώματα…

«Χτύπησε» πάλι ο IShowSpeed: Θέλει να αναμετρηθεί στο ρινγκ με τον Jake Paul (vid)

ΠΑΟΚ: Ο «Δικέφαλος του Βορρά» της Τρίπολης, της αντίδρασης και της μετάβασης

Λόνι Γουόκερ: Το τρομερό κάρφωμα στην κορυφή του Top-10 της EuroLeague (vid)