Βάσω Λασκαράκη: «Έχασα την ψυχραιμία μου για πρώτη φορά μπροστά στο παιδί και ζήτησα συγγνώμη»
23:53 - 19/10/2024
Τη Βάσω Λασκαράκη υποδέχτηκε η Τζένη Θεωνά στην εκπομπή «Μαμά-δες» το Σάββατο 19/10. Η γνωστή ηθοποιός,
To άρθρο Βάσω Λασκαράκη: «Έχασα την ψυχραιμία μου για πρώτη φορά μπροστά στο παιδί και ζήτησα συγγνώμη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βάσω Λασκαράκη: Περιγράφει το συμβάν με τους φωτογράφους – «Έχασα την ψυχραιμία μου για πρώτη φορά μπροστά στο παιδί»
Η Βάσω Λασκαράκη ήταν καλεσμένη στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μαμα-δες» το απόγευμα του Σαββάτου στην ΕΡΤ. Ανάμεσα σε άλλα, μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε την μοναδική φορά που απευθύνθηκε στα media αλλά και τη στιγμή που έχασε την ψυχραιμία της απέναντι τους. Ειδικότερα, η Βάσω Λασκαράκη εξομολογήθηκε αρχικά πως «νομίζω πως η μοναδική φορά […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΒάσω Λασκαράκη: «Έχασα την ψυχραιμία μου για πρώτη φορά μπροστά στο παιδί με τους φωτογράφους»
Την καλή της συνάδελφο, Βάσω Λασκαράκη φιλοξένησε η Τζένη Θεωνά στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μαμα-δες» το απόγευμα του Σαββάτου στην […]
The post Βάσω Λασκαράκη: «Έχασα την ψυχραιμία μου για πρώτη φορά μπροστά στο παιδί με τους φωτογράφους» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr