Liam Payne: Η σπαρακτική ανάρτηση της συντρόφου του – «Θα συνεχίσω να σε αγαπώ για το υπόλοιπο της ζωής μου»

23:48 - 19/10/2024

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος του Liam Payne, ο οποίος σκοτώθηκε μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο ενός μπαλκονιού ξενοδοχείου στην Αργεντινή σε ηλικία μόλις 31 ετών. Λίγες ώρες αφού έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση, θαυμαστές, φίλοι και συνεργάτες του 31χρονου τραγουδιστή, έσπευσαν να εκφράσουν τη θλίψη και τα συλλυπητήριά τους στα μέσα […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Liam Payne: Η σπαρακτική ανάρτηση της συντρόφου του, Kate Cassidy για τον θάνατό του – «Άγγελέ μου, ήσουν τα πάντα για μένα»

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει από προχθές τα ξημερώματα η είδηση πως ο Λίαμ Πέιν σκοτώθηκε μετά To άρθρο Liam Payne: Η σπαρακτική ανάρτηση της συντρόφου του, Kate Cassidy για τον θάνατό του – «Άγγελέ μου, ήσουν τα πάντα για μένα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Πώς να απολαύσετε υπέροχες γιορτές με τα παιδιά σας

«Η Γη της Ελιάς» – Δευτέρα: Μια αποκάλυψη θα γίνει «χιονοστιβάδα» και θα παρασύρει πολλούς με τον χειρότερο τρόπο

Ποιους τρόπους μπορείτε να ακολουθήσετε για να χαλαρώσετε μετά από μια απαιτητική μέρα

Γρηγόρης Μελάς για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Η στάση του είναι μια ντροπή για την ελληνική τηλεόραση»

Mente Fuerte: Η αντίδρασή του σε ερώτηση δημοσιογράφου για την «ελεύθερη σχέση» μετά τη συνέντευξη της Μαρίας Σολωμού

6 τρόποι να προστατεύσετε το σκύλο σας το χειμώνα