Πάολα: Γιατί ο γιατρός δεν την αφήνει να ανέβει στη σκηνή – Τον παράκουσε εκείνη

23:48 - 19/10/2024

Την σοβαρή χειρουργική επέμβαση που έκανε στο πόδι της, αποκάλυψε η τραγουδίστρια Πάολα σε συνέντευξή της στη Secret των Παραπολιτικών. Η δημοφιλής τραγουδίστρια εξήγησε ότι έσπασε το μετατάρσιό της και έχει βίδες στο πόδι της ενώ επεσήμανε ότι ο γιατρός δεν την αφήνει ακόμα να ανέβει στη σκηνή, εντολή που έχει παρακούσει. «”Πετάς” στην πίστα, ενώ έχεις κάνει µια σοβαρή επέµβαση στο πόδι σου. Τι έχει συµβεί;», τη ρώτησε η δημοσιογράφος και εκείνη απάντησε: «Έχω σπάσει το µετατάρσιό µου. Έχω βίδες στο πόδι µου. Ο γιατρός δεν µου επιτρέπει ακόμη να ανέβω στη σκηνή. Όμως δεν γίνεται να αφήσω τη δουλειά µου, γιατί εγώ θα µμπορούσα και για δύο χρόνια να κάτσω σπίτι µου. Η δουλειά µ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 11/3/2025

Εκρήξεις ακούστηκαν στο Κίεβο όπου σήμανε συναγερμός για επιδρομή ρωσικών drones

Ισραηλινά μαχητικά βομβάρδισαν δύο πρώην βάσεις του συριακού στρατού κοντά στην Νταράα

Το «mea culpa» του Δημήτρη Οικονόμου για τη δήλωση σχετικά με τους ανάπηρους

Στον… αέρα ο Λουτσέσκου – Του δίνουν «χρυσό» συμβόλαιο για να φύγει από τον ΠΑΟΚ!

Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν καταργούνται τα ΚΕΠΑ ως οργανισμός