Ραμόνα Βλαντή: Πληρώνουν τις επιλογές τους στο My Style Rocks, καλά να πάθουν για τα νούμερα που κάνουν

23:48 - 19/10/2024

Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε στους δημοσιογράφους για το My Style Rocks και έβαλε για την πορεία του και τις επιλογές που έχουν γίνει: «Δεν βλέπω το My style rocks. Δεν είμαι η μόνη. Καλά να πάθουν για τα νούμερα, πληρώνουν τις επιλογές τους. Δυο φορές πήγα στο My style rocks και διπλασιάστηκαν τα νούμερα, φαντάσου τι θα γίνει στους δύο μήνες». Στο ίδιο ύφος κινήθηκε και ο Λάκης Γαβαλάς τονίζοντας: «Το My style rocks είναι πασέ προϊόν πια. Φταίνε όσοι αποφασίζουν ότι πρέπει να ξαναβγεί. Θα ήμουν γραφικός εάν ήμουν ακόμα στο My style rocks. Δεν υπάρχουν άτομα της μόδας. Θεωρώ πως στο My style rocks γελοιοποιούν την μόδα. Οι συμμετέχουσες «καραγκιοζεύουν» το προϊόν βάσει του φορμάτ πάντα».

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Συμπλοκή μεταξύ Ρομά στον Ασπρόπυργο – Τραυματίστηκε νεαρή γυναίκα

Λύγισε ο Αλέξανδρος Παπανδρέου για τη Βέφα Αλεξιάδου: «Θα πάει να βρει την Αλεξία και την Άντζελα»

Έκτορας Μποτρίνι: «Η Βέφα ήταν μια περσόνα που βοήθησε την ελληνίδα νοικοκυρά να ξαναμπεί στην κουζίνα»

Ναυάγιο στη Σάμο με οκτώ νεκρούς μετανάστες

Toν μισό ΚΟΚ παραβίασε 32χρονος στη Θεσσαλονίκη – Επεισοδιακή καταδίωξη στο κέντρο της πόλης

Η οικογένεια που αγαπάει τις φάρσες που λερώνουν