Η απρόσμενη εμφάνιση της Τραΐάνας Ανανία στο «The Voice»: «Αποφάσισα να αφήσω το παρελθόν μου» (vid)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Τραϊάνα Ανανία δοκίμασε την τύχη της στο The Voice: «Αποφάσισα να αφήσω το παρελθόν μου» - Δείτε βίντεο
Η έκπληξη των Μάστορα και Μουζουράκη όταν την είδαν και το... δώρο της νεαρής ηθοποιού
Διαβάστε το στο ProtoThema.grThe Voice – Η Τραϊάνα Ανανία εξέπληξε τους coaches: «Αποφάσισα να αφήσω το παρελθόν μου»
Την μουσική της τύχη στο νέο επεισόδιο για το The Voice θέλησε να κυνηγήσει η Τραϊάνα Ανανία, το βράδυ του Σαββάτου, όπως είδαμε στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Κι αυτό μιας και η νεαρή ηθοποιός εξομολογήθηκε πως αποφάσισε να αφήσει πίσω το παρελθόν μου! «Είμαι εδώ γιατί μέσα σε αυτό το καλοκαίρι που πήρα απόσταση από την πόλη, πήγα σε ένα πολύ ήσυχο μέρος και δούλεψα πολλά πράγματα μέσα μου, αποφάσισα να αφήσω το παρελθόν μου. Ό,τι με έχει πληγώσει και όπου είχα καθηλωθεί, να φύγω από εκεί και να μην ξανασκεφτώ τίποτα από όλα αυτά. Είτε αυτά αφορούν τη δουλειά είτε προσωπικά μου ζητήματα που έχω πληγωθεί και τα λοιπά» σημείωσε μεταξύ άλλων η Τραϊάνα
Διαβάστε το στο Newsbeast.grThe Voice – Η Τραϊάνα Ανανία εξέπληξε τους coaches: “Αποφάσισα να αφήσω το παρελθόν μου”
Η Τραϊάνα Ανανία βρέθηκε στη σκηνή του The Voice αλλά οι coaches πάτησαν το κουμπί για να την πάρουν στην ομάδα τους; Την μουσική της τύχη στο νέο επεισόδιο για το The Voice θέλησε να κυνηγήσει η Τραϊάνα Ανανία, το βράδυ του Σαββάτου, όπως είδαμε στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. […]
Διαβάστε το στο thecaller.grThe Voice – Η Τραϊάνα Ανανία εξέπληξε τους coaches: «Αποφάσισα να αφήσω το παρελθόν μου»
Την μουσική της τύχη στο νέο επεισόδιο για το The Voice θέλησε να κυνηγήσει η Τραϊάνα Ανανία, το βράδυ του Σαββάτου, […]
The post The Voice – Η Τραϊάνα Ανανία εξέπληξε τους coaches: «Αποφάσισα να αφήσω το παρελθόν μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grThe Voice: Άφωνοι οι κριτές με την εμφάνιση της Τραϊάνας Ανανία – «Αποφάσισα να αφήσω το παρελθόν μου»
Μια έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές στο αποψινό επεισόδιο του The Voice στον ΣΚΑΙ. Στη σκηνή του
To άρθρο The Voice: Άφωνοι οι κριτές με την εμφάνιση της Τραϊάνας Ανανία – «Αποφάσισα να αφήσω το παρελθόν μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr