Αντίνοος Αλμπάνης: "Στα 41, μεγάλος άνθρωπος, είναι λίγο γελοίο να πέφτω στα πατώματα για έναν έρωτα"

20:28 - 19/10/2024

"Τι είμαι εγώ για να μην έχω τους δικούς μου δαίμονες; Φυσικά και έχω" εξομολογήθηκε, επίσης, ο Αντίνοος Αλμπάνης

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντίνοος Αλμπάνης: Στα 41, μεγάλος άνθρωπος, είναι λίγο γελοίο να πέφτω στα πατώματα για έναν έρωτα

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Αντίνοος Αλμπάνης: «Στα 41, μεγάλος άνθρωπος, είναι λίγο γελοίο να πέφτω στα πατώματα για έναν έρωτα»

Σε πρόσφατη θεατρική βραδινή του έξοδο… συνελήφθη ο Αντίνοος Αλμπάνης από τα τηλεοπτικά συνεργεία και τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο θέατρο Τζένη Καρέζη. Ανάμεσα σε άλλα, δε, ο γνωστός ηθοποιός κλήθηκε να μιλήσει από τους προσωπικούς του δαίμονες και τους έρωτες μέχρι τον νέο κύκλο του σίριαλ Maestro. Πιο συγκεκριμένα, αρχικά, ο Αντίνοος Αλμπάνης παραδέχθηκε πως «τι είμαι εγώ για να μην έχω τους δικούς μου δαίμονες; Φυσικά και έχω και ναι, κάνω ψυχοθεραπεία». «Κάποια στιγμή στα νιάτα μου έχω πέσει και στα πατώματα για έναν έρωτα. Ε τώρα, στα 41 μου, να πέφτω στα πατώματα για έναν έρωτα, μεγάλος άνθρωπος, είναι λίγο γελοίο». «Για τον νέο κύκλο της σειράς Maestro, που θα βγει σε λίγο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αντίνοος Αλμπάνης: «Στα 41, μεγάλος άνθρωπος, είναι λίγο γελοίο να πέφτω στα πατώματα για έναν έρωτα»

Σε πρόσφατη θεατρική βραδινή του έξοδο… συνελήφθη ο Αντίνοος Αλμπάνης από τα τηλεοπτικά συνεργεία και τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο […] The post Αντίνοος Αλμπάνης: «Στα 41, μεγάλος άνθρωπος, είναι λίγο γελοίο να πέφτω στα πατώματα για έναν έρωτα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Διαβάστε στην Απογευματινή: Μήνυμα Μητσοτάκη από Bloomberg - "Κανείς δεν παίζει με την πολιτική σταθερότητα"

Στο Λονδίνο ο Γιώργος Γεραπετρίτης: "Προθέρμανση" για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα η συνάντηση με τον Βρετανό ομόλογό του

Αποτύπωμα του Νίκου Ρωμανού στη γιάφκα των Αμπελοκήπων: Σε σακίδιο που περιείχε πιστόλι - Ερώτημα αν εμπλέκεται στη φονική έκρηξη της οδού Αρκαδίας - Χθες συνελήφθη

Βρετανία: "Ο Τράμπ; Κατά βάθος είμαι σίγουρος ότι είναι υπέροχος άνθρωπος", δηλώνει ο ξάδελφός του

Τι συμβολίζει ο Μάρκο Ρούμπιο για τους αριστερούς δικτάτορες της Λατινικής Αμερικής

Περού: Η Κίνα χτίζει λιμάνι στην "πίσω αυλή" των ΗΠΑ