Λασκαράκη: Ήταν η πρώτη φορά που έχασα την ψυχραιμία μου μπροστά στο παιδί, τους είπα “γιατί το κάνετε αυτό;”

18:36 - 19/10/2024

«To πιο δύσκολο κομμάτι για την Εύα ήταν ότι αντιλήφθηκε σχεδόν μαζί με τους συμμαθητές της τις δουλειές που κάνουν η μαμά και ο μπαμπάς» είπε

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βάσω Λασκαράκη: Μιλάει για τη φορά που έχασε την ψυχραιμία της μπροστά στο παιδί με τους φωτογράφους

«Είχα ζητήσει να μπαίνουν pixels στο παιδί μετά από ένα περιστατικό που είχε γίνει πολύ ατυχώς», είπε η ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Βάσω Λασκαράκη: “Έχασα την ψυχραιμία μου για πρώτη φορά μπροστά στο παιδί με τους φωτογράφους”

Την καλή της συνάδελφο, Βάσω Λασκαράκη φιλοξένησε η Τζένη Θεωνά στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μαμα-δες» το απόγευμα του Σαββάτου στην ΕΡΤ. Ανάμεσα σε άλλα, μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε την μοναδική φορά που απευθύνθηκε στα media αλλά και τη στιγμή που έχασε την ψυχραιμία της απέναντι τους. Ειδικότερα, η Βάσω Λασκαράκη εξομολογήθηκε αρχικά πως «νομίζω […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Βάσω Λασκαράκη: «Έχασα την ψυχραιμία μου για πρώτη φορά μπροστά στο παιδί με τους φωτογράφους»

Την καλή της συνάδελφο, Βάσω Λασκαράκη φιλοξένησε η Τζένη Θεωνά στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μαμα-δες» το απόγευμα του Σαββάτου στην […] The post Βάσω Λασκαράκη: «Έχασα την ψυχραιμία μου για πρώτη φορά μπροστά στο παιδί με τους φωτογράφους» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Σπορ: Στους "16" του European Cup ο Διομήδης Άργους - Μάθημα της Βουλιαγμένης στον Παναθηναϊκό στην Α1 πόλο Ανδρών

Αντίπαλοι ελληνικών ομάδων: Ηττήθηκε Σοσιεδάδ, εκτός Κυπέλλου η Πόρτο - Ξαναμπήκε στο κόλπο η Στεάουα

Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα: Ο Λουκάκου κράτησε τη Νάπολι στην κορυφή της Serie A

Φρίκη στην Ταϊλάνδη: 41 πτώματα χρησιμοποιούνταν για διαλογισμό σε βουδιστικό μοναστήρι

Ολυμπιακός: Σε έκσταση ο Μπαρτζώκας - Αποθέωσε με σύνθημα τον Ελ Κααμπί

Hellenic Train: Βλάβη σε τρένο στο Αιγίνιο, που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα