Πάολα στα Παραπολιτικά για την περιπέτεια της υγείας της: "Ο γιατρός δεν µου επιτρέπει ακόμη να ανέβω στη σκηνή"
18:00 - 19/10/2024
«Έχω μια ομάδα που αποτελείται από 25 άτομα. Αν λείψω εγώ λείπει το ψωμί από το σπίτι τους» - Υπάρχει κατανόηση όταν λέμε ότι ο καλλιτέχνης έχει κάνει επέμβαση στο πόδι», δηλώνει στο «S, η Πάολα
Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Πάολα για τη σοβαρή επέμβαση που έκανε: «Ο γιατρός δεν µου επιτρέπει ακόµη να ανέβω στη σκηνή»
Η Πάολα παραχώρησε συνέντευξη στη Secret των Παραπολιτικών και στη Σάσα Σταμάτη και μίλησε για τη σοβαρή επέμβαση που έκανε […]
The post Η Πάολα για τη σοβαρή επέμβαση που έκανε: «Ο γιατρός δεν µου επιτρέπει ακόµη να ανέβω στη σκηνή» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΗ Πάολα για την περιπέτεια της υγείας της: «Ο γιατρός δεν μου επιτρέπει ακόμα να ανέβω στη σκηνή»
Η Πάολα μίλησε στη Secret των Παραπολιτικών και στη Σάσα Σταμάτη για την περιπέτεια της υγείας
To άρθρο Η Πάολα για την περιπέτεια της υγείας της: «Ο γιατρός δεν μου επιτρέπει ακόμα να ανέβω στη σκηνή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr