Κωνσταντοπούλου για κόντρα με Μπακογιάννη περί σεξισμού στη Βουλή: «Δεν μου κλαίγονται οι γυναίκες, το πρόβλημα επισημαίνουν»

13:18 - 19/10/2024

Για το θερμό επεισόδιο που είχε με την Ντόρα Μπακογιάννη κατά τη συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων στη Βουλή την περασμένη εβδομάδα μίλησε μεταξύ άλλων σήμερα, Σάββατο (19.10.24) η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Αφορμή στάθηκαν οι αναφορές της κυρίας Κωνσταντοπούλου περί σεξισμού στη Βουλή, οι οποίες προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της κυρίας Μπακογιάννη. «Ξέρετε πόσες γυναίκες βουλευτές ... Περισσότερα To άρθρο Κωνσταντοπούλου για κόντρα με Μπακογιάννη περί σεξισμού στη Βουλή: «Δεν μου κλαίγονται οι γυναίκες, το πρόβλημα επισημαίνουν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντοπούλου μετά την κόντρα με Μπακογιάννη περί σεξισμού: "Δεν μου κλαίγονται οι γυναίκες, το πρόβλημα επισημαίνουν"

"Το θέμα του σεξισμού δεν είναι κομματικό" επεσήμανε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Αντζελίνα Τζολί για μητρότητα και Μαρία Κάλλας: «Τίποτα δεν έχει σημασία εκτός από τα παιδιά μου»

Με Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Η φωτογραφία της Μαριγκόνα με την Μπέριλ ΜακΚίσικ στο Ολυμπιακός – Μπασκόνια

Ξεπέρασε τα 99.000 δολάρια το Bitcoin

Deal: Χοροί και πανηγύρια από την παίκτρια που μεγάλωσε κοντά στον Κώστα Βουτσά

Γιώργος Καράβας σε Νίκο Μουτσινά: «Κοίταξε να δεις, αποφασίζεις να μου κάνεις μια κίτρινη ερώτηση»