Χάρης Δούκας λίγες ώρες πριν τον γάμο του: "Δεν έχω κάνει πολλά, έχει ασχοληθεί περισσότερο η Γεωργία"
12:09 - 19/10/2024
«Ο γάμος θα γίνει στη Θήβα γιατί από εκεί είναι η νύφη» δήλωσε ο Χάρης Δούκας - Δείτε το βίντεο με όσα αποκάλυψε για τον γάμο του ο δήμαρχος - «Θέλουμε και το γλέντι μετά να είναι παραδοσιακό»
Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χάρης Δούκας λίγες ώρες πριν τον γάμο του: «Δεν έχω κάνει πολλά, έχει ασχοληθεί περισσότερο η Γεωργία»
Ο Χάρης Δούκας μίλησε στους Weekenders και στη Νάντια Ρηγάτου λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στη Θήβα με […]
The post Χάρης Δούκας λίγες ώρες πριν τον γάμο του: «Δεν έχω κάνει πολλά, έχει ασχοληθεί περισσότερο η Γεωργία» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΧάρης Δούκας: Σε λίγες ώρες ο γάμος του στη Θήβα – «Δεν έχω κάνει πολλά, έχει ασχοληθεί η Γεωργία»
Γαμπρός ντύνεται σήμερα, Σάββατο 19 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Αθηνών, Χάρης Δούκας ο οποίος παντρεύεται στη Θήβα
To άρθρο Χάρης Δούκας: Σε λίγες ώρες ο γάμος του στη Θήβα – «Δεν έχω κάνει πολλά, έχει ασχοληθεί η Γεωργία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr