Ιορδάνης Χασαπόπουλος για Δήμο Βερύκιο: «Να μας αποκαλύψει ποια είναι η παρουσιάστρια που πήρε το 1 εκατομμύριο ευρώ»

23:48 - 18/10/2024

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος έκανε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής 18/10 στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» και απάντησε στα όσα δήλωσε ο Δήμος Βερύκιος αναφορικά με την παρουσιάστρια που έλαβε 1 εκατομμύριο ευρώ για μεταγραφή στον Alpha. Συγκεκριμένα, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος απάντησε: «Εκείνη την εποχή υπήρχαν τέτοια συμβόλαια στην ενημέρωση. Τότε και ο Alpha έκανε […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιορδάνης Χασαπόπουλος για Δήμο Βερύκιο: «Να βγει να πει ποια παρουσιάστρια πήρε το ένα εκατομμύριο στον Alpha»

Για την πρόσφατη αποκάλυψη που έκανε ο Δήμος Βερύκιος ρωτήθηκε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος. Ο δημοσιογράφος του MEGA τοποθετήθηκε γύρω από […] The post Ιορδάνης Χασαπόπουλος για Δήμο Βερύκιο: «Να βγει να πει ποια παρουσιάστρια πήρε το ένα εκατομμύριο στον Alpha» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ιορδάνης Χασαπόπουλος για Βερύκιο: «Πρέπει να μας αποκαλύψει ποια είναι η παρουσιάστρια που πήρε το 1 εκατομμύριο ευρώ»

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και απάντησε στα όσα δήλωσε ο Δήμος To άρθρο Ιορδάνης Χασαπόπουλος για Βερύκιο: «Πρέπει να μας αποκαλύψει ποια είναι η παρουσιάστρια που πήρε το 1 εκατομμύριο ευρώ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Πώς να κερδίζετε πάντα τον σεβασμό των γύρω σας

Σπύρος Δημητρίου: Η νέα γυναίκα που μπήκε στη ζωή του, η κουμπαριά με τον Απόστολο Λύτρα και το διαζύγιο από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

8 συμβουλές για να διατηρήσετε την ασφάλεια των παιδιών σας κατά τη διάρκεια των εορτών

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης αποκαλύπτει: «Ήταν κοινή μας απόφαση με τον Δημήτρη Καπουράνη να…»

Γιώργος Καράβας: Η αντίδραση στην ερώτηση για τη «διαμάχη» ανάμεσα στην Παπαγεωργίου και στη Χριστοπούλου

Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Η εφηβεία μου ήταν άσχημη γιατί έφυγε ο αδελφός μου Παντελής όταν ήμουν 14»