Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Ήμουν σαν το μαύρο πρόβατο στην οικογένεια μου»
18:09 - 18/10/2024
«Την μητέρα μου την τυράννησα πολύ, ανησυχούσε πάρα πολύ για μένα», εξομολογήθηκε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Για τα παιδικά της χρόνια και την αντίδραση της οικογένειάς της όταν αποκάλυψε ότι θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι, μίλησε μεταξύ άλλων, σήμερα το απόγευμα (18.10.204) η Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Η αγαπημένη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως σαν παιδί ήταν ζωηρή με ... Περισσότερα
To άρθρο Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Ήμουν σαν το μαύρο πρόβατο στην οικογένεια μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άλκηστις Πρωτοψάλτη: "Η μητέρα μου δεν ήθελε να ασχοληθώ με το τραγούδι, ήμουν σαν το μαύρο πρόβατο στην οικογένεια"
Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και την αντίδραση των δικών της ανθρώπων στη διάθεση να ασχοληθεί με το τραγούδι
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΆλκηστις Πρωτοψάλτη: «Ήμουν σαν το μαύρο πρόβατο στην οικογένεια, είχαμε αυτό τον κραδασμό με την μητέρα μου»
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Παρασκευής, προκειμένου να συνομιλήσει με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Παρασκευής, προκειμένου να συνομιλήσει με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.Μέσα σε όλα, δε, η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και την αντίδραση των δικών της ανθρώπων στη διάθεση να ασχοληθεί με το τραγούδι. Πιο συγκεκριμένα, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη εξομολογήθηκε […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΆλκηστις Πρωτοψάλτη: «Ήμουν σαν το μαύρο πρόβατο στην οικογένεια, είχαμε αυτό τον κραδασμό με την μητέρα μου»
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Παρασκευής, προκειμένου να συνομιλήσει με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον […]
The post Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Ήμουν σαν το μαύρο πρόβατο στην οικογένεια, είχαμε αυτό τον κραδασμό με την μητέρα μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΆλκηστις Πρωτοψάλτη: «Η μητέρα μου δεν ήθελε να ασχοληθώ με το τραγούδι, ήμουν σαν το μαύρο πρόβατο στην οικογένεια»
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» την Παρασκευή 18/10. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, μεταξύ
To άρθρο Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Η μητέρα μου δεν ήθελε να ασχοληθώ με το τραγούδι, ήμουν σαν το μαύρο πρόβατο στην οικογένεια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr