«Φοβήθηκα ότι θα πεθάνουμε» – Μαθήτρια περιγράφει τις στιγμές τρόμου με την ανατροπή λεωφορείου στα Καλάβρυτα

17:19 - 18/10/2024

Πώς συνέβη το τροχαίο με το λεωφορείο που μετέφερε μαθητές και εκπαιδευτικούς στα Καλάβρυτα - Τι λέει ο οδηγός

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Σκέφτηκα ότι θα πεθάνουμε», λέει μαθήτρια που επέβαινε στο λεωφορείο που έπεσε σε χαράδρα στα Καλάβρυτα

Συγκλονίζουν οι εικόνες του λεωφορείου που έπεσε σε χαράδρα στα Καλάβρυτα και ως εκ θαύματος δεν τραυματίστηκε κανένας από τους επιβάτες. Μια μαθήτρια που βρισκόταν μέσα στο λεωφορείο, μιλώντας στο MEGA περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που βίωσε και δύσκολα θα φύγουν από το μυαλό της. «Κάνω σε μία φάση πεθαίνουμε. Με τη δύναμη που έπεσε το λεωφορείο, χτυπήσαμε, χτύπησε η αδελφή μου το κεφάλι της και ζαλίζεται. Πάμε τώρα στο νοσοκομείο του Ρίου. Εγώ χτύπησα στα πλευρά μου και η άλλη μου αδελφή τα πλευρά και το χέρι της και μία καθηγήτρια, δασκάλα, χτύπησε και αυτή», ανέφερε χαρακτηριστικά. Για το ατύχημα μίλησε και ο οδηγός του λεωφορείου ο οποίος λειτούργησε με υποδειγματικό τρόπο, σπάζο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Αϊτή: Κατά 70% αυξήθηκε ο αριθμός των παιδιών που στρατολογούνται σε συμμορίες

Περού: 11 νεκροί από πτώση λεωφορείου σε χαράδρα – Συμμετείχαν σε σχολική εκδρομή

Συρία: Κούρδοι μαχητές σκότωσαν 15 μαχητές προσκείμενους στην Τουρκία

Χεζμπολάχ: «Χτυπάτε την Βηρυττο, θα χτυπήσουμε το Τελ Αβίβ»

Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ολες οι διαθήκες στην ψηφιακή εποχή

Σοκάρει το βίντεο από τη φωτιά σε μπαρ στο Παγκράτι