Όλγα Κεφαλογιάννη: Στην Ευελπίδων για τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του Μάτσα - «Είμαι εδώ για τα παιδιά μου»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Όλγα Κεφαλογιάννη: Στην Ευελπίδων για τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του Μάτσα - "Είμαι εδώ για τα παιδιά μου"
"Σας παρακαλώ! Ακούστε, εγώ είμαι εδώ μόνο για τα παιδιά μου, σας παρακαλώ πολύ. Σας παρακαλώ πολύc, έχω δύο παιδιά τριών ετών και είμαι εδώ μόνο γι’ αυτά" είπε με λυγμούς η Όλγα Κεφαλογιάννη
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΌλγα Κεφαλογιάννη: Στην Ευελπίδων για την αντιδικία με τον Μάτσα – «Σεβαστείτε την οικογένειά μου»
«Έχω δύο παιδιά τριών ετών και είμαι εδώ μόνο γι’ αυτά» δήλωσε η Όλγα Κεφαλογιάννη μιλώντας στους δημοσιογράφους οι οποίοι βρέθηκαν έξω από το δικαστήριο.
Διαβάστε το στο in.grΌλγα Κεφαλογιάννη: «Σας παρακαλώ, είμαι εδώ για τα παιδιά μου»- Λύγισε στα δικαστήρια
Συντετριμμένη στην Ευελπίδων
Διαβάστε το στο thebest.grΣυγκλόνισε η Όλγα Κεφαλογιάννη έξω από την Ευελπίδων: «Είμαι εδώ μόνο για τα παιδιά μου»
Στα δικαστήρια της Ευελπίδων έφτασε πριν από λίγα λεπτά η Όλγα Κεφαλογιάννη, για την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων κατά του […]
The post Συγκλόνισε η Όλγα Κεφαλογιάννη έξω από την Ευελπίδων: «Είμαι εδώ μόνο για τα παιδιά μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr