Όλγα Κεφαλογιάννη: Στην Ευελπίδων για τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του Μάτσα - «Είμαι εδώ για τα παιδιά μου»

13:09 - 18/10/2024

«Εχω δύο παιδιά τριών ετών και είμαι εδώ μόνο γι’ αυτά» δήλωσε η υπουργός Τουρισμού έξω από τα δικαστήρια

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Όλγα Κεφαλογιάννη: Στην Ευελπίδων για τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του Μάτσα - "Είμαι εδώ για τα παιδιά μου"

"Σας παρακαλώ! Ακούστε, εγώ είμαι εδώ μόνο για τα παιδιά μου, σας παρακαλώ πολύ. Σας παρακαλώ πολύc, έχω δύο παιδιά τριών ετών και είμαι εδώ μόνο γι’ αυτά" είπε με λυγμούς η Όλγα Κεφαλογιάννη

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Όλγα Κεφαλογιάννη: Στην Ευελπίδων για την αντιδικία με τον Μάτσα – «Σεβαστείτε την οικογένειά μου»

«Έχω δύο παιδιά τριών ετών και είμαι εδώ μόνο γι’ αυτά» δήλωσε η Όλγα Κεφαλογιάννη μιλώντας στους δημοσιογράφους οι οποίοι βρέθηκαν έξω από το δικαστήριο.

Διαβάστε το στο in.gr

Όλγα Κεφαλογιάννη: «Σας παρακαλώ, είμαι εδώ για τα παιδιά μου»- Λύγισε στα δικαστήρια

Συντετριμμένη στην Ευελπίδων

Διαβάστε το στο thebest.gr

Συγκλόνισε η Όλγα Κεφαλογιάννη έξω από την Ευελπίδων: «Είμαι εδώ μόνο για τα παιδιά μου»

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων έφτασε πριν από λίγα λεπτά η Όλγα Κεφαλογιάννη, για την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων κατά του […] The post Συγκλόνισε η Όλγα Κεφαλογιάννη έξω από την Ευελπίδων: «Είμαι εδώ μόνο για τα παιδιά μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

«Ο Έλον Μασκ δεν μπορεί να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ», λέει ο Τραμπ

Ο Ολυμπιακός αποχαιρετά το 2024 στην κορυφή - Στο -1 ο ΠΑΟΚ, στο -2 ο ΠΑΟ, έπεσε 4η η ΑΕΚ

H Λίβερπουλ 6-3 την Τότεναμ, η Ρεάλ 4-2 την Σεβίλλη - Δείτε γκολ από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Super League 1: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ και τα τρίποντα του ΠΑΟΚ και του ΠΑΟ

Χιόνια και χαμηλές θερμοκρασίες τα Χριστούγεννα - Επιδεινώνεται ο καιρός, πιθανά απαγορευτικά σε δρομολόγια πλοίων

Νέο βίντεο με τον 50χρονο ψυχίατρο στο Μαγδεμβούργο 24 ώρες πριν το μακελειό - Έπινε μπύρες χαλαρός σε σνακ μπαρ