Stars System με την Άση Μπήλιου: Τα οικονομικά, οι έρωτες και οι σημαντικές ημερομηνίες

13:01 - 18/10/2024

Η Άση Μπήλιου παρουσιάζει το «Stars System» που προβάλλεται κάθε μεσημέρι Σαββάτου στο Star, με στόχο την κορυφή στους πίνακες της τηλεθέασης. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Star: «Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στη 13:00 το μεσημέρι η Άση Μπήλιου θα αναλύσει τι μας επιφυλάσσει το επόμενο διάστημα στα οικονομικά, πώς θα είναι οι ερωτικές ... Περισσότερα To άρθρο Stars System με την Άση Μπήλιου: Τα οικονομικά, οι έρωτες και οι σημαντικές ημερομηνίες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Μπέτις – Τσέλσι: Συγκρούσεις οπαδών στο Βρότσλαβ πριν τον τελικό του Conference League

Διακίνηση ναρκωτικών από τη Λατινική Αμερική στο Μενίδι: Κύκλωμα «πότιζε» ρούχα με υγρή κοκαΐνη, 4 συλλήψεις

Ομόνοια: Επίθεση σε ξενοδοχείο που διοργανώνει συνέδριο με θέμα την ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας – Ισραήλ

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ήθελα απλά να είμαι ξαπλωμένη, να κοιτάω το ταβάνι και να είναι όλα γύρω μου σκοτάδι

Βόλος: Έκρηξη από γκαζάκια έξω από τράπεζα

Λάκης Γαβαλάς: Όπως πρόκειται να γίνει το GNTM, είναι το κατάλληλο πρότζεκτ για την τηλεοπτική μου επιστροφή