O Νίκολας Κέιτζ σε γνωστή ταβέρνα στον Πειραιά: «Τιμή μου να τον υποδεχθώ στο μαγαζί μου»

13:01 - 18/10/2024

Στην Ελλάδα βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο σταρ του Χόλιγουντ, Νίκολας Κέιτζ για χάρη των γυρισμάτων της νέας του ταινίας.  Η νέα του ταινία, με τίτλο «The Carpenter’s Son» βρίσκεται «στα σκαριά» και ο πρωταγωνιστής Νίκολας Κέιτζ, είναι στην Ελλάδα με νέο look και απολαμβάνει τον ήλιο, τη φιλοξενία και το φαγητό της χώρας. Θαυμαστές ... Περισσότερα To άρθρο O Νίκολας Κέιτζ σε γνωστή ταβέρνα στον Πειραιά: «Τιμή μου να τον υποδεχθώ στο μαγαζί μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν έκανε ειδική αναφορά στον Ολυμπιακό στο συνέδριο της UEFA

Hyundai: Το πρωτότυπο Insteroid δημιουργεί ενθουσιασμό

Έγκυος η Βαλέρια Χοψονίδου: Οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά και το μήνυμα της αδερφής της

Ο Πρίγκιπας Χάρι ελπίζει ότι θα «αποκαλυφθεί η αλήθεια» για την έρευνα που «τρέχει» για τη φιλανθρωπική του οργάνωση

Σαμέτ Ακαϊντίν: «Είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό και στην αρχή της σεζόν, αλλά δέχθηκα όταν πήγε εκεί ο Φατίχ Τερίμ»

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που αυτοκίνητο παρασύρει πεζό που διέσχιζε τον δρόμο – «Έχω σπάσει το πόδι μου και έχω κάνει εγχείρηση»