Έλενα Χριστοπούλου για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Άνθρωπος είμαι, θυμώνω και κακιώνω»
12:00 - 18/10/2024
Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τα συναισθήματά της για εκείνη, στο πέρασμα των χρόνων. Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε για όλα στο Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου. Η γνωστή booker μοντέλων μίλησε για την τηλεοπτική της εμπειρία, το GNTM αλλά και τις σχέσεις της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά το επαγγελματικό ... Περισσότερα
To άρθρο Έλενα Χριστοπούλου για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Άνθρωπος είμαι, θυμώνω και κακιώνω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έλενα Χριστοπούλου για τη λήξη συνεργασίας με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Άνθρωπος είμαι και θυμώνω και κακιώνω
Oι δύο γυναίκες πέρα από την επαγγελματική τους συνεργασία διατηρούσαν εδώ και πολλά χρόνια μία στενή φιλία
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΗ Έλενα Χριστοπούλου απαντά για το «διαζύγιο» με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου – «Άνθρωπος είμαι, και θυμώνω και κακιώνω»
Η Έλενα Χριστοπούλου έδωσε συνέντευξη το πρωί της Παρασκευής 18/10 στην εκπομπή του Alpha «Happy Day» και μίλησε για όλα. Η γνωστή booker μοντέλων μίλησε για την τηλεοπτική εμπειρία της, το GNTM, αλλά και τις σχέσεις της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μετά το επαγγελματικό τους «διαζύγιο». Αρχικά, η Έλενα Χριστοπούλου είπε: «Η Ηλιάνα δεν ήταν […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΗ Έλενα Χριστοπούλου απαντά ανοιχτά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είναι σχέση από τα γεννοφάσκια μας»
Για τη ρήξη στις σχέσεις της με την κάποτε στενή της φίλη και συνεργάτιδα, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μιλά η Έλενα Χριστοπούλου. […]
The post Η Έλενα Χριστοπούλου απαντά ανοιχτά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είναι σχέση από τα γεννοφάσκια μας» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΈλενα Χριστοπούλου: Απαντά για το «διαζύγιο» με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου – «Άνθρωπος είμαι, και θυμώνω και κακιώνω»
Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε για όλα στο Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου. Η γνωστή booker
To άρθρο Έλενα Χριστοπούλου: Απαντά για το «διαζύγιο» με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου – «Άνθρωπος είμαι, και θυμώνω και κακιώνω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr