Στέγαση: Στα σκαριά το project Κοινωνικής Κατοικίας στο πρώην εργοστάσιο ΧΡΩΠΕΙ

10:19 - 18/10/2024

Μία επιπλέον λύση στο πρόβλημα της στέγασης ετοιμάζεται να δώσει η κυβέρνηση, ενεργοποιώντας το project Κοινωνικής Κατοικίας με το ακίνητο του πρώην εργοστασίου της ΧΡΩΠΕΙ. Το παραπάνω επεσήμανε ο υπουργός Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας σήμερα (18.10.2024) στο Open TV, αναφερόμενους στις στρατηγικές επιλογές της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του ζητήματος της στέγασης, που έχει προκαλέσει ... Περισσότερα To άρθρο Στέγαση: Στα σκαριά το project Κοινωνικής Κατοικίας στο πρώην εργοστάσιο ΧΡΩΠΕΙ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

ΔΑΑ: Στα 26,2 εκατ. ευρώ τα κέρδη το α΄ τρίμηνο και αύξηση 11,4% της επιβατικής κίνησης συγκριτικά με πέρυσι

Το μήνυμα της Σίσσυς Χρηστίδου στη μητέρα της που έχει πεθάνει: «Σε ευχαριστώ που μου έμαθες πώς να είμαι μαμά»

Ο αρχηγός του δικτύου των κατασκόπων της Ρωσίας στη Βρετανία καταδικάστηκε σε 11 χρόνια φυλάκισης

ΗΠΑ-Κίνα: Ο Τραμπ αναμένει να μιλήσει με τον Σι στο τέλος της εβδομάδας για να προχωρήσουν σε συμφωνία

Ελένη Δήμου: «Ήρθαν να μου κάνουν συνέντευξη και έκλεψαν την κολόνια του παιδιού μου από το μπάνιο»

Σύζυγος Βιεϊρίνια: «Τον είδα να κλαίει έτσι για δεύτερη φορά, η πρώτη ήταν η προηγούμενη αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ»