Γιάννης Χατζηγεωργίου: "Άπειρες φορές καβάλησα το καλάμι και αισθάνθηκα ότι είμαι κάποιος"

09:01 - 18/10/2024

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αναφέρθηκε στις τρικλοποδιές που του έχουν βάλει στον χώρο, αλλά και τις στιγμές που «καβάλησε» το καλάμι - Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Άπειρες φορές καβάλησα το καλάμι, αισθανόμουν ότι είμαι κάποιος»

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και τον Ηλία Σκουλά. Ο ηθοποιός και τραγουδιστής μίλησε για τις φορές […] The post Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Άπειρες φορές καβάλησα το καλάμι, αισθανόμουν ότι είμαι κάποιος» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Άπειρες φορές καβάλησα το καλάμι και αισθάνθηκα ότι είμαι κάποιος»

Στην εκπομπή «Breakfast@Star» και τον δημοσιογράφο, Ηλία Σκουλά παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννης Χατζηγεωργίου. Ο γνωστό ηθοποιός, To άρθρο Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Άπειρες φορές καβάλησα το καλάμι και αισθάνθηκα ότι είμαι κάποιος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα: Διατηρεί το αήττητο στη La Liga η Μπιλμπάο - Σημαντικές νίκες για Αταλάντα, Μίλαν στη Serie A

It’s Christian Lacroix, sweetie!

Κύπελλο Αγγλίας: Σοκ για την Τσέλσι που την... πέταξε έξω η Μπράιτον, "ίδρωσε" αλλά προκρίθηκε στους "16" η Νιούκαστλ!

Πρόσκληση σε γάμο | Τι να φορέσετε

Οι πιο καλοντυμένοι της εβδομάδας

Μεσσηνία: Τραγικό θάνατο βρήκε 65χρονος ενώ έκοβε ξύλα και τον καταπλάκωσε κλαδί