Μαλού: "Θήλαζα στην περιοδεία, έβαζα το γάλα στην κατάψυξη και το έστελνα με κούριερ στο παιδί μου"
08:46 - 18/10/2024
H Μαλού αναφέρθηκε τόσο στον ερχομό του παιδιού της σε συνδυασμό με την καλλιτεχνική της διαδρομή όσο και στη διαχείριση της αναγνωριμότητας - Δείτε το βίντεο με όσα είπε η γνωστή τραγουδίστρια
Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαλού: «Θήλαζα στην περιοδεία, έβαζα το γάλα στην κατάψυξη και το έστελνα με κούριερ στο παιδί μου»
Η Μαλού έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Κοσμοράδιο 95,1 και τον δημοσιογράφο Τάσο Ριζόπουλο. Μεταξύ πολλών άλλων, […]
The post Μαλού: «Θήλαζα στην περιοδεία, έβαζα το γάλα στην κατάψυξη και το έστελνα με κούριερ στο παιδί μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΜαλού: «Θήλαζα στην περιοδεία, έβαζα το γάλα στην κατάψυξη και το έστελνα με κούριερ στο παιδί μου»
Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Κοσμοράδιο 95,1 και τον δημοσιογράφο Τάσο Ριζόπουλο παραχώρησε η
To άρθρο Μαλού: «Θήλαζα στην περιοδεία, έβαζα το γάλα στην κατάψυξη και το έστελνα με κούριερ στο παιδί μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr