Μαλού: "Θήλαζα στην περιοδεία, έβαζα το γάλα στην κατάψυξη και το έστελνα με κούριερ στο παιδί μου"

08:46 - 18/10/2024

H Μαλού αναφέρθηκε τόσο στον ερχομό του παιδιού της σε συνδυασμό με την καλλιτεχνική της διαδρομή όσο και στη διαχείριση της αναγνωριμότητας - Δείτε το βίντεο με όσα είπε η γνωστή τραγουδίστρια

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαλού: «Θήλαζα στην περιοδεία, έβαζα το γάλα στην κατάψυξη και το έστελνα με κούριερ στο παιδί μου»

Η Μαλού έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Κοσμοράδιο 95,1 και τον δημοσιογράφο Τάσο Ριζόπουλο. Μεταξύ πολλών άλλων, […] The post Μαλού: «Θήλαζα στην περιοδεία, έβαζα το γάλα στην κατάψυξη και το έστελνα με κούριερ στο παιδί μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Μαλού: «Θήλαζα στην περιοδεία, έβαζα το γάλα στην κατάψυξη και το έστελνα με κούριερ στο παιδί μου»

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Κοσμοράδιο 95,1 και τον δημοσιογράφο Τάσο Ριζόπουλο παραχώρησε η To άρθρο Μαλού: «Θήλαζα στην περιοδεία, έβαζα το γάλα στην κατάψυξη και το έστελνα με κούριερ στο παιδί μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Ύποπτος φάκελος στη Βουλή: Πληροφορίες ότι περιέχει ακόμη και άνθρακα, εκτιμάται ότι παραλήπτης είναι ο πρωθυπουργός (Εικόνες)

Τραμπ: Δίνει νέα παράταση στους δασμούς, ανοιχτό να καθυστερήσει την επιβολή τους και μετά την 1η Αυγούστου

Ρόδος: Ιρανός καταδικάστηκε για παράνομη μεταφορά μεταναστών - 43 χρόνια κάθειρξη και χρηματική ποινή 170.500 ευρώ

Διπλή επίθεση με αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό σε Δάφνη και Άγιο Δημήτριο

Κωνσταντίνος Αργυρός Αλεξάνδρα Νίκα: Γάμος στην Αθηναϊκή Ριβιέρα - Οι πρώτες εικόνες από τον γάμο - ο χορός του ζευγαριού το μενού της βραδιάς (Βίντεο)

Γιώργος Παπαδάκης: Η απόφασή του να σταµατήσει από το "Καλημέρα Ελλάδα" είχε ξεκινήσει εδώ και 3 χρόνια - "Είχα γίνει γραφικός"