Ρένος Χαραλαμπίδης: «Όποιος δεν είναι αριστερός είναι κακός άνθρωπος; Μου κόστισε πολύ η πολιτική»

08:28 - 18/10/2024

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης έδωσε συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα. Αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και στην ενασχόλησή του με την πολιτική. Καλεσμένος στην εκπομπή της Ίνας Ταράντου βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (17-10-2024) ο Ρένος Χαραλαμπίδης. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης άνοιξε τα χαρτιά του για τη μακρόχρονη καλλιτεχνική του πορεία, ενώ ... Περισσότερα To άρθρο Ρένος Χαραλαμπίδης: «Όποιος δεν είναι αριστερός είναι κακός άνθρωπος; Μου κόστισε πολύ η πολιτική» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ντέμης Χασάμπης: Ποιος είναι ο άνθρωπος που κέρδισε το Νόμπελ Χημείας

Ο Ντέμης Χασάμπης βραβεύθηκε με το βραβείο Νόμπελ Χημείας για το 2024. Ο 48χρονος Ντέμης Χασάμπης νευροεπιστήμονας κατάγεται από την Κύπρο, από τη μεριά του πατέρα του και από τη Σιγκαπούρη από την πλευρά της μητέρας του. Το πλήρες όνομά του είναι Δημοσθένης (Demosthenes) Χασάμπης και γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1976. Είναι ερευνητής τεχνητής νοημοσύνης, […] Editorial Team

Διαβάστε το στο enallaktikidrasi.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Στράτος Τζώρτζογλου και Σοφία Μαριόλα απαντούν για τις φήμες περί χωρισμού τους: «Βάλαμε τα γέλια»

Το Ισραήλ δεν θέλει τον Ερντογάν ως μεσολαβητή – Φουντώνουν οι φήμες για «μετακόμιση» της Χαμάς στην Τουρκία

Με αγώνες για το Nations League οι αθλητικές μεταδόσεις της Δευτέρας

Ρωσία: «Ο Μπάιντεν ρισκάρει τον Γ΄Παγκόσμιο Πόλεμο με τους αμερικανικούς πυραύλους στην Ουκρανία» λεει βουλευτής

Νεκρός ο Vladimir Shklyarov, διάσημος Ρώσος χορευτής μπαλέτου – Έπεσε από τον 5ο όροφο

Λάκης Γαβαλάς: «Με πληγώνει πάρα πολύ που δεν μιλάω με την αδελφή μου, θέλω να γίνει το πρώτο βήμα»