Τιάγκο - Τσιτσιπάς 1-2: Ψάχνει ακόμη τον εαυτό του - Νίκησε με το ζόρι το νούμερο 80 στην Αμβέρσα

22:19 - 17/10/2024

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπορεί να νικάει εύκολα, πια, παιχνίδια, με αποτέλεσμα οι λιγότερο ποιοτικοί αντίπαλοί του να παίρνουν θάρρος και να αξιώνουν νίκη, όπως έγινε στην περίπτωση του Βραζιλιάνου Τιάγκο Γουάιλντ, που ο Έλληνας τενίστας νίκησε πολύ δύσκολα στην Αμβέρσα

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Ο Μητσοτάκης, η απειλή του τραµπισµού αλά Greca και οι πιεστικές εισηγήσεις για την κατάργηση του νόµου για την ισότητα στον γάµο

Ληστεία στον Άγιο Παντελεήμονα: Άγνωστοι έδεσαν και ξυλοκόπησαν την οικιακή βοηθό - Τα περίεργα σημεία της υπόθεσης

Η Κεντροαριστερά, το θύµα του "σεισµού" που έρχεται, το μορατόριουμ στο ΠΑΣΟΚ και οι δίαυλοι επικοινωνίας Ανδρουλάκη με Δούκα

Η ιστορία των φανατικών οπαδών της Παρί Σεν Ζερμέν: Ο διαχωρισμός στις εξέδρες, ο θάνατος στο Παρκ ντε Πρενς και η πόλη που βράζει

Ο Τσίπρας "χτίζει" την επιστροφή του - Η κίνηση ματ με τους ξένους ηγέτες στο συνέδριό του

Δανάη Λουκάκη: "Δεν με πειράζει αν είμαι ατημέλητη - Θέλω να μην είμαι ταλαιπωρημένη"