Viral η TikToker που έσκισε ελληνική σημαία γιατί την μπέρδεψε με αυτή του Ισραήλ - "Κατέστρεψε την περιουσία μου", λέει η ιδιοκτήτρια του γυράδικου

16:46 - 17/10/2024

Υπενθυμίζεται ότι η TikToker βιντεοσκόπησε τον εαυτό της να σκίζει ελληνικές σημαίες έξω από ένα γυράδικο στο Νιου Τζέρσεϊ, πιστεύοντας ότι είναι ισραηλινές

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Viral η TikToker που έσκιζε σημαίες σε γυράδικο του Νιου Τζέρσεϊ – «Μου κατέστρεψε την περιουσία» είπε η ιδιοκτήτρια

Το γύρο του κόσμου έχει κάνει η επίθεση της TikToker σε γυράδικο του Νιου Τζέρσεϊ, η οποία νόμιζε ότι τα ελληνικά σημαιάκια που στόλιζαν το μαγαζί ήταν… ισραηλινές σημαίες και άρχισε να τις σκίζει τραβώντας βίντεο. «Δικό μου λάθος» είπε η ίδια όταν την ενημέρωσαν ότι οι σημαίες ήταν ελληνικές. Άφωνοι παρακολουθούσαν το σκηνικοί οι ... Περισσότερα To άρθρο Viral η TikToker που έσκιζε σημαίες σε γυράδικο του Νιου Τζέρσεϊ – «Μου κατέστρεψε την περιουσία» είπε η ιδιοκτήτρια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Ισπανία: Η Αστυνομία κυνηγάει κλέφτες που τα κατάφεραν με ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο ζαμπόν αξίας 200.000 ευρώ.

ΝΑΤΟ: "Οι βαλλιστικοί πύραυλοι από τη Ρωσία δεν επηρεάζουν την υποστήριξή μας στην Ουκρανία" - Έκτακτη συνεδρίαση στις Βρυξέλλες

Λιβάνιος: Δεν υπάρχει κανένα θέμα αλλαγής του εκλογικού νόμου - Ο Καραμανλής δεν είναι στο ίδιο μήκος κύματος με τον Σαμαρά

Χρυσοχοΐδης από Τρίπολη: "Η πόλη θα στεγάσει σπουδαστές της Σχολής Αστυφυλάκων και όχι μόνο"

Φάμελλος: "Θεωρώ πως οι αποχωρήσεις της Τζάκρη και της Πούλου συνδέθηκαν και σχεδιάστηκαν μετά το ντιμπέιτ"

Λινού για μήνυση κατά Πολάκη: Δεν θα επιτρέψουμε ο εκφοβισμός να κανονικοποιηθεί στην πολιτική ζωή - Η Δικαιοσύνη θα στείλει ηχηρό μήνυμα